Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

A BKV Zrt. tulajdonát képező csónakház a Római-parton a Pünkösdfürdői hajóállomás közelében található. A vizitelep közvetlenül a Duna mellett ad otthont a kajakozni és kenuzni vágyó fiataloknak. A szép tágas parkosított telepen ideális körülményeket biztosítanak a sportág iránt érdeklődők számára. (konditerem, tanmedence, labdajátékok, terepfutás) A szakosztály előkelő helyen képviselteti magát a magyar kajak-kenu sportban, elsősorban az utánpótlás nevelésre fektetnek nagy hangsúlyt. Céljuk a vízi életmód és a természet megismertetése, megszerettetése.

A Fusion Excel Hungaria Kft. az ifjusági Kajak- Kenu sportolókon is tesztelték a Quantum medál  hatásait.

 

Vasbányai Henrik világbajnok!

Vasbányai Henrik az augusztus elején, Moszkvában rendezett ifjúsági kajak-kenu világbajnokság kenu egyeseinek 1000 méteres döntőjében hatalmas csatában aranyérmet szerzett. Végig a mezőnnyel haladva, a lengyel kenussal az utolsó méterekig kiélezett versenyt folytatva szerezte meg a magyar válogatott egyetlen kenus érmét. Ezzel a győzelemmel 11 év után újra BKV-s kenus nyerte el a legrangosabb, ifiknek járó trófeát. Henrik képviselte a rövidebb távon is a magyar színeket, ott a „B” döntőben diadalmaskodott.
Müller Gergő is indult a vb-n, neki egy 7. helyet sikerült összehoznia négyesben, valamint 500 párosban tizenegyedikként zárta a viadalt.

Két héttel a világbajnokság előtt került sor az ifi Európa-bajnokságra, melynek a lengyelországi Poznan adott otthont. Itt sem szűkölködött a magyar válogatott BKV-s kenusokban, hiszen Tóth András, Papp Dániel és Braun Benedek is rajthoz állt. Noha érmet nem sikerült szerezniük, értékes helyezésekkel és sok tapasztalattal tértek haza, amely a jövőre nézve igencsak biztató.

És hogy teljes legyen a sor: Pálfi Márió az ifi kenusok maratoni Európa-bajnokságának páros döntőjében ezüstérmet vehetett át.

Gratulálunk a versenyzőknek és edzőjüknek, Varga Zsoltnak!