Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Bab csíráztatása skaláris energiával!

A NAGY BAB LALI PROJEKT

 

Mint minden, a hétköznapi élet egyértelmű jelenségeitől eltérő dolog esetén, a skaláris energiával kapcsolatban is rengeteg kérdés merül fel a szkeptikusokban, és a mindenre racionális magyarázatot kereső kíváncsiakban. Így bennem is. A szakemberek természetesen megadják a tudományos választ, de mi, hétköznapi emberek inkább szeretünk a magunk szemének hinni, és a saját tapasztalatainkban bízni. Ez a felismerés vezetett oda, hogy kitaláljak valamit, amivel a skaláris energia élő szervezetre gyakorolt hatását látni lehet, de nem esünk vele sem az emberi elme tudat alattija trükközésének, sem a placebohatásnak áldozatául.
Így jutott eszembe, hogy energizáljunk olyan élő anyagot, ami „nincs tudatában” a rá gyakorolt hatásnak, egy helyben van, és nyugodtan tűri a vizsgálatokkal kapcsolatos megpróbáltatásokat. A kamrába kukkantva másfél másodperc alatt eldőlt a kérdés, ugyanis egy zacskó fehér babon kívül más laboregyed nem jelentkezett. Nem is volt rossz a választás, mert az alany, velem ellentétben remekül tűrte a szaporítási procedúrát, nekem pedig folyamatosan nagy nehézséget okozott még a napi fényképezés számontartása is.
A dolgot hivatalossá téve, a következők történtek:

Egyforma tüchtig porcelán tányérkába (melyért ez úton mondok köszönetet a Malév Catering Osztályának), vatta, majd a színkontraszt érdekében színes posztó darab került táptalajnak Erre helyeztem el 10-10 szem, teljesen random módra kiválasztott étkezési fehér babot. Mindkét babcsapatnak ugyanolyan körülményeket biztosítottam, nevezetesen egyforma fény és hő viszonyokat, és minden délelőtt ugyanannyi langyos vizet. Csak amíg az egyik sima csapvizet kapott (a tálkán N, mint normál jelzésű), addig az energizált (a tálkán Q, mint quantum jelzésű) előtte 12 órát Quantum termoszban kezelt csapvizet. A fejlődésről majdnem minden nap fénykép készült, a képek nevei a készítés napját jelölik, tehát a fejlődés szinte napról napra nyomon követhető.
Két kísérletet végeztem. Az első, ad hoc jellegű volt, ráadásul a karácsony kicsit bezavart a dolgokba, míg a második már nagyobb odafigyelést kapott, és pontos forgatókönyv szerint zajlottak az események.

Az elkészült képek hűen dokumentálják a fejlődési folyamatot:

1. kísérlet, 2009. december 17-29.

 12.17. Alapállás. Versenytársak kalapban és pőrén, zero day. Ebben a körben 15-15 játékos indult.

 

12. 20 és 12. 22. Kicsit csaltam. A Q jelű csapat extra támogatást kapott, mert éjszakára alátettem egy medált is. Ehhez képest a hagyományosok (N csapat), hamarabb kezdtek csírázni. Lehet, hogy blamázs lesz az egész próbálkozás?

 

12. 23. és 12. 24. Még mindig csaltam. A Q jelű csapat továbbra is kapta a medáltámogatást. Persze a hagyományosok (N csapat) még mindig előnyben vannak, sőt már zöldellnek a hajtások is. Belebuktam, mondom, hagyom az egészet a fenébe, és családostul elutaztunk vidékre karácsonyozni. Előtte még kaptak egy ilyen meg egy olyan locsolást, aztán rábíztam az egészet a természetre.

 

12. 28 és 12.29. Négy nap után hazatértünk, és mentem, hogy kivágjam a kukába az egészet. Döbbenet. A magára hagyott Q csapat egyik versenyzője már az ablakon próbál kimászni, míg N-ék feladták. Az eredmény annyira hihetetlen, hogy nem is hiszem el. De a kétkedés nem hagy nyugton és elölről kezdem az egészet.


2. kísérlet, 2009. december 30. és 2010. január 11.

12. 30. Alapállás, már megint. Most már komolyabban mennek a dolgok. 10-10 fő, óra indul.

 

 12. 31. Sok minden nem történt. De persze korán is van még hozzá.

 

 01. 01. Boldog új évet babocskák! Egy Q versenyző már kidugta a buksiját, és az is látszik, hogy 4-4 játékos feladta a fejlődést és inkább a barnulás halálos útját választotta.

 

01. 03. Ránézésre minden rendben, sőt gyanúsan az. Különbség semmi.

 

 01. 04. A csírák belehúztak és zöldülnek. Talán a Q életerősebbnek tűnik, de majd meglátjuk!

 

 01. 05. Itt már szembetűnő a különbség. Hajrá N, zárkózz fel!

 

 01. 06. Q-ék 6 fővel próbálnak igyekezni, de már N-ék is jönnek fel.

 

 01. 07. Úgy látszik hatott a biztatás, mert N szemmel láthatóan felzárkózott. Mintha még némi előnyre is szert tett volna. Tulajdonképpen mit szeretnék, ki nyerjen?

 

 01. 08-09. Az áttörés éjszakája, és a természet diadala. Egy éjszaka nőttek több mint 5 centit, valami fantasztikus! Kár, hogy nem csak Q-ék, mert azért az lenne a lényeg. Mindenesetre egy fejjel azért magasabbak.

 

 01. 11. Zárónap, a célszalag átszakadt. A remélt eredmény bejött, de azért az előző, spontán kísérlet lényegesen látványosabb véget hozott. Lehet, hogy nem kellett volna ennyire rákészülni?


Konklúzió:

A kísérlet lényege volt, hogy amatőr szinten bizonyítsuk a skaláris energia élő szervezetre gyakorolt pozitív hatását, elkerülendő olyan szubjektív befolyásoló tényezőket, mint az elfogultság, vagy a placebohatás. Természetesen minden „háztartási körülmények” között zajlott, a kísérlet hitelességét, csak a jó szándékom és a becsületességem (nekem ezek még fontosak) bizonyítják. Nem vagyok sem biológus, sem botanikus, a skaláris energiáról annyit tudok, amennyit mindenki megtudhat, akár a FusionExcel, akár mások honlapjáról. Végső, és főleg tudományos értékű tanulság levonására nem vállalkozom, tegye meg, aki ért hozzá. Ettől függetlenül a véleményem az, hogy a két egymás utáni eset alapján kimondható, inkább nem a véletlen műve, az energizált vízzel kezelt növények látványosabb fejlődése. Aki esetleg erről többet tud, vagy saját tapasztalattal rendelkezik, kérem, ossza meg velem, és a forgalmazóval.

 

Ballai Béla