Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

A Nap Piramis után a kisebb Hold Piramist néztük meg, amit az aknamezőn keresztülmenő úton közelíthettünk meg. Itt főként a piramis teteje van feltárva, ahol homokkőréteg és agyagréteg váltja egymást egészen a piramis aljáig. A homokkövek mozaikszerű elhelyezése tanúskodik arról, hogy ez nem természetes, hanem emberi kéz alkotta építmény.

 

 

 

  

                                                   

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utunk következő állomása a nem messze lévő Tumulus volt, ami szintén egy piramis alakú kőtemplom, homokkőből és agyagból, közepén teremmel, ami még nincs teljesen feltárva.
Következő nap dél felé indultunk, egyenesen a Blagaji Dervis Kolostorhoz, amit sajnos renoválás miatt csak kívülről tekinthettünk meg. A kolostor mellett egy gyönyörű vízesésben és forrásban gyönyörködhettünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legdélebbi állomásunk Međugorje volt. Ez a hely híres arról, hogy 1981-ben Szűz Mária megjelent hat fiatalnak, akik a hegyen tartózkodtak. Ettől az időponttól kezdve Međugorje keresztény zarándokhely lett. A csoport gyalog kapaszkodott fel a sziklás úton ahhoz a helyhez, ahol a Szent Szűz megjelent. A hegy alján a híres templomot is megnéztük, majd a szálláshelyünkön szintén boszniai specialitásokkal teli asztalok vártak minket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó nap elindultunk hazafelé. Útközben megálltunk a világszerte ismert Mostar városában és a híres Mostari hídról is készítettünk fényképeket. Végső célpontunk a Jajcai vízesés volt, ahol mindannyian kinyújtóztattuk lábainkat és gyönyörködtünk a vízesésben.
A FusionExceles csapatunk tagjai éltek a bazárok és árusok nyújtotta lehetőségekkel és vásároltak emléktárgyakat, amik emlékeztetni fognak minket erre a csodálatos négy napra.

Összeállította: Stadler Elizabeth