Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

DR. EMOTO MAGYARORSZÁGON MÁJUS 16.ÁN!!!

 

Hogyan készül a kép a vízkristályokról
 
A kristály egy szilárd anyag, meghatározott rendszerben elhelyezkedő atomokkal és molekulákkal. Mivelhogy a hó különböző körülmények között formálódik, így nincs két ugyanolyan kristály alakzat sem ( csakúgy, mint ahogy nincs két egyforma emberi arc sem ). Dr. Emoto azt kutatta, vajon ugyanez elmondható-e a földön található különféle vizekről is. Elmélete szerint a kristályosodás során a tiszta víz tiszta kristály formát ölt, azonban a szennyezett víz nem vesz föl olyan szép kristály alakot, mint a tiszta víz.

   

A víz változékony. Annak érdekében, hogy képet kapjunk egy átlagos kristályról, annyi különböző víz mintát, annyi különböző körülmény között kellett fényképezni, amennyit csak lehetett. Mindemellett lehetetlen volt ugyanolyan kristály formát kapni, pontosabban lehetetlen volt ugyanolyan kristályt létrehozni. Ennek ellenére megállapíthattuk, hogy a kristályok mutatnak egy bizonyos tendenciát arra, hogy rácsos, vagy réteges szerkezetet alakítsanak ki, s amely szerkezet alapján azonosítható a kristály.
 
Pillanatfelvételeken látható, hogy a megfagyott vízben taláható kristályok hogyan változnak a felé irányított gondolatok hatására. Mind kis mennyiségű víz ( kb. 1 liter), mind nagy mennyiséggel ( mint pl. tavak, vízgyűjtők) elvégezték a kísérletet, és minden esetben megfgyelhető volt a molekuláris változás.

A FusionExcel előtte és utána képei a vízkristályokról - készítette Dr. Emoto
Fagyott víz kristályok képei a FusionExcel Skaláris Energia termékeihez készültek, Dr. Emoto saját tachnológiája szerint.

Az „Előtte „ fotó sima desztillált víz. Rendezett kristály forma nem megfigyelhető. Az „Utána „ kép ugyanaz a desztillált víz, azonban a FusionExcel Skaláris Energiával töltött termékének sorozatával kezelt. A vízkristályok szép, hatszögletű formát adnak. Az azt mutatja, hogy a FusionExcel Skaláris Energetizált termék sorozata képes a halott vizet energetizálni.

 
Zenét, és képeket is alkalmaztak a víz stimulálására., valamint papírra írt szavakat, illetve fényképeket helyeztek vagy az üvegedény alá, vagy az oldalára, hogy lássák, vajon van-e bármilyen hatásuk ezeknek az energiáknak a vízre. Van.
 
Természetesen, lévén, hogy a földünket nagyrészt víz borítja, csakúgy, ahogy a testünket is nagyrészt víz teszi ki, gondolataink és érzéseink nagyban befolyásolják mind globális, mind személyes környezetünket.
 
Víz Kristályok
Üzenet a Víz Könyvéből
 
Lényegében Dr. Emoto a víz megnyilvánulását kapta lencsevégre. Olyan technikát fejlesztett ki, amely segítségével lefényképezhette az újonnan formálódott vízkrisztályokat egy nagyszerű mikoroszkóp segítségével. Érdekes módon nem minden víz ölt kristály alakot. Kifejezetten szennyezett folyók – úgy tűnik – azonnal megmutatják, hogy milyen állapotban is van a víz. Ilyen a Yodo folyó Osakában.

 
Tehát láthatjuk, hogy pontosan milyen sokféle alakot is ölthet a víz holott ugyanaz a H2O. Hatszögletű geometriai formát vesz fel a kristály pozitiv energia hatására, míg a negativ hatás olyan erővel hathat a vízre, hogy egyáltalán nem vesz föl semmilyen formát, ahogy ez a képen is látszik. A megfagyott vízről készült képek nélkül sosem tudtuk volna, meg, hogy milyen hatalmas különbség lehet víz és víz között. Dr. Emoto szorgalmasan folytatta a kutatást vízmintákat gyűjtve jóformán az egész világról különböző ( Hado) hullámokkal kezelve azokat. Az eredmény az ő mérföldkőnek számító könyve, a „ Víz Üzenete”, melyet előszőr japán és angol nyelven adtak ki 1999-ben. A könyv, amely nagyon gyorsan közismertté vált, érthetően bemutatta, hogy a Hado micsoda hatással van az anyagra. Olyan könyv volt ez, amely magunkról és a földünkről mondott valami egészen újat. A könyv második része is röviddel ezután kiadásra került, a nagy érdeklődésre tekintettel. A 2. részben olyan képek szerepelnek, amelyeken azt láthajuk, hogy hogyan változtatja meg a művészet és a zene a Hado fennkölt és kreatív energiájával a Víz molekuláris szerkezetét.
 
A könyv elsöprő sikerű volt Japán határain kívül is. Dr. Emoto számos előadást tartott és élő kísérletet vezetett le Japánban, Európában és az USÁ-ban, hogy bemutassa hogyan hat az emberi energia a környezetére. A legmegdöbbentőbb hatása egy Japában található tó vizsgálatának volt, amely szó szerint bűzlött a szennyezettsége miatt.
 
A könyvről
 
A „Víz Üzenetete” mindkét része kétnyelvű kiadásban jelent meg ( Hado Kyoiku Sha Co. ) Japánban és terjesztett világszerte a már említett cégen keresztül. Mindemellett a könyv magyar nyelven  is elérhető.
 
A Víz Üzenete: 1. rész
Tartalom
 
Bevezetés
Masaru Emoto / A víz és a Hado
Víz, Ember és a Föld
Meg tudod határozni a víz állapotát egy pillantásra?
 

 1.Fejezet: A víz mindennapjainak története

                            Japán ivóvize
                            A tengerentúli ivóvizek
                            A terészetben előforduló vizek
                                 Forrásvíz
                                 Folyók, Tavak és Mocsarak
                                 Gleccserek
                                 Esővíz
 

 2.Fejezet: A mindig változó víz története

Játsszunk zenét a víznek
Mutassunk leveleket a víznek
Mutassunk egy nevet a víznek
 

 3.Fejezet: A távoli tájakra terjedő víz

Átírás Technológiája, amely művileg változtatja meg a víz állapotát
Dr.Lee H Lorenzen mikro klaszter vize
Hogyan változtatja meg az emberi elme a vizet?
Víz és Lélek
A Víz az Űrből jön?
 
Utóirat
A Víz Üzenete: 2. Rész
Tartalom
 
A közönség reakciója olyan erőteljes volt mind Japánban, mind a tengeren túl, hogy egy második fotósorozat készült a kristályokról kommentárral egybefűzve 2001 novemberében. Bár a könyv formája és mérete nagyon hasonlít az első kiadáséra, ez a második rész olyan területekre fókuszál, amelyeket az első részben nem érintett.
 
  1. Fejezet: Az Anya világa. Születés, Gyermeknevelés, Házasság megjelenése a kristályokban
  2. Fejezet: Az Apa világa. A modern és elfoglalt apa, és viszonya a családhoz
  3. Fejezet: Az elektromágneses hullámok félelmetesek? Egy meglepő eredmény a háztartási gépek vízre tett hatásáról
  4. Fejezet: Esővíz és a Földrengés. Meg tudjaa víz jósolni a földrengést? Nézd meg magad!
  5. Fejezet: A Víz koncertje. Klasszikus zene, Japán népdalok és jazz kristályok
  6. Fejezet: A Víz is boldog. Képek és Szavak amelyek megmutatják a víz örömét
  7. Fejezet: A Csodák Világa. Bölcsesség, Kozmosz, Szeretet – a világ különböző nyelvein
  8. Fejezet: Érzéseink közvetítése a víznek. Különösen érdekes, a gyerekek milyen gyorsan megtanulják!
  9. 145 oldal
  10. Japánról fordította Sonia Aichi
Előszó: Masaru Emoto
ISBN 4-939098-04-4 

A könyv első megjelenése óta, amely 1999-ben volt, alig több, mint két év telt el és most, mint a víz fodrozása, egy csöndes mozgalom indult meg a hét tenger irányába. A könyv első, Japán nyelvű kiadása után Európán keresztül kezdet elterjedni, és ahogy szájról szájra ment a hír, mielőtt észbekaptunk volna, már megjelent Svájcban, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és Franciaországban.
 
Követtem a születésétől kezdve 50 előadáson át másfél éven keresztül és még mindig tart. Ameddig csak lehet, szeretném folytatni a végtelenségig kihasználva ezt a szerencsés helyzetet. Számtalan hozzászólást kaptam az olvasóktól, amelyben méltatták a könyvet, mind itthonról, mind külföldről. Mindennek tetejében számos ajánlatot kaptam arra, hogy a könyv fordítása elkészülhessen minél több nyelvre.
 
Japánon belül az oktatásban is, főképp a családi nevelésben jelentkezett erőteljes válasz a könyvre. Mindemellett majdnem minden vallási egyesület és az egész alternativ gyógyítói réteg elképesztő nyitottságot mutatott. Ez aztán gyorsan eredményezte annak szükségét, hogy kiadjam a második könyvet még több képpel és ezt a vágyukat többen is kifejezték. Az elkövetkező két évben további kutatásokat folytattam, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű adatot gyűjtsek, melyek megjelenhetnek a 2. részben.
 
Bizonyos vagyok ezért, ezen körülmények közt képes vagyok további képeket nyújtani az olvasóknak. Hogy őszinte legyek, az első könyv rendezgetése közben leginkább a Kotodamát – a Szavak csodálatos erejét, írott levelek alapján - akartam megmutatni. Azonban súlyos kétségeim voltak afelől, hogy vajon milyen választ is kapok majd. Várakozásaimat fölülmúlta, hogy pontosan ez a rész szólította meg az olvasókat, amely felülmúlhatalan öröm volt számomra. Ezalatt a néhány év alatt a szívemben titokban úgy éreztem, hogy veszélyben van a földünk. Az emberek reakciója azoban kitörölte ezeket az érzéseket. Ah... rájöttem, hogy annyi ember gondolkodik ugyanúgy ahogy én is, így erősen érzem a HADO-t ( rezgést / energiát) és hogy ez az energia nagyon gyorsan elérhető a fotó gyűjteményen keresztül.
 
„ Az a csodálatos ezzel a könyvvel kapcsolatban, hogy bár a tartalma sokkoló, az író nem erőltet semmit az olvasóra. Az, ahogyan a könyvre tekintünk, és ahogy érzünk, az a fontos, és a modern ember számára ez az érzés a fontos.” – mondja egy kommentár. Lévén, hogy pontosan ez volt a célom, fellélegeztem, hogy el is értem végül. Ezért a második könyvben csak azt próbáltam meg kifejezni, hogy mit érzek. Hogyan érzel te, az olvasó ? Öröm lesz számomra, ha várakozásomat fölülmúlva te, a családod, a barátaid, csakúgy, mint a szomszédok, vagy a kollegák beszélni fogtok a könyvről, szívetek szerint. Élvezzétek és érezzétek ezeket a képeket hát, amelyek a HADO – ból erednek.
Szeressétek egymást.
 
„Mi mindannyian vízből állunk – szívből ajánlom neked ezt a könyvet”. Yoko Ono-tól
 
A bal oldalon lévő víznek a „ Háború” szót mutattuk, a „Béke” kristályon berobbanva egy kristály ütközött be olyan formát fölvéve, mint amikor a Világkereskedelmi Központba becsapódott a repülőgép Szeptember 11-én. Különösképpen ez a kép Szeptember 11 előtt készült.
 
A jobb oldali képen a „Béke” szót mutattuk a víznek. A kristály olyan volt, mintha a Szeretet és Köszönöm szavak egyesülése lenne.
 
Imagine – John Lennon dala
 
Képzeld el, hogy nincs Menny... Ha megpróbálod menni fog
Nincs Pokol alattunk...Fölöttünk csak a kék Ég.
Képzeld el, hogy mindenki csak a mának él...
Képzeld el, hogy nincsenek országok... Nem nehéz
Nincs amiért ölni, vagy halni kellene... vallásért sem
Képzeld el, hogy az emberek békében élnek.
Képzeld el, hogy nincs birtoklás... Kiváncsi vagyok menne-e
Nincs kapzsiság és éhség...Testvériségben él az emberiség
Képzeld el, hogy az emberek megosztják a világot...
Szerinted talán álmodozó vagyok...
De nem vagyok egyedül
Remélem, egy nap majd te is csatlakozol...
És a világ eggyé válik.


 
Ez a kristály John Lennon „Imagine” c. dalát „ hallgatta”. Ahogy a dal szövegének sorai, a kristály is gyönyörű és egyedi, minden egyes eleme szabadon és harmóniában alakul.

Dr. Emoto jelenleg a I.H.M Általános Kutató Intézet vezetője és egyetemi rektora a Nemzetközi Víz az Életért Alapítványnak, amely egy non-profit szervezet.