Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

A Fusion Excel büszke arra, hogy bejelentheti: összefogott a világhírű tudós és író Dr. Masaru Emoto-val. Dr. Emoto könyvei, „A víz üzenetei”, „A víz rejtett üzenetei”, illetve „A víz igaz ereje” egyaránt fent vannak a New York Times Bestseller listáján!

 

A tudós 3 hónapos szemináriumot tartott több ázsiai országban,  a skaláris energia jótékony hatásai a szervezetünkben címmel, a Quantum termékek bemutatásaival.

Kutatásai során Dr. Emoto-nak a vízkristályok segítségével sikerült felfedeznie azt, hogy a víz üzeneteket rejt, illetve képes volt különbséget tenni élő és holt víz között! Rájött arra, hogy a víz az ima, bizonyos hangok ill. szavak hatására gyönyörű kristály-szerű szerkezetbe rendeződik!

 

Dr Emoto az USA-ban ismerte meg a mikro-klaszter víz fogalmát illetve a Mágneses Rezonancia Analízis technológiát. Az egész világra kiterjedő alapos kutatómunkája következtében rájött arra, hogy a víz igaz természetét a fagyott kristályos formájában mutatja.

(További részleteket Dr. Emoto munkájáról a következő könyvben olvashat: Dr. Siva: "Optimális energia a csúcsteljesítmény eléréséhez”, 67. oldal.


Dr. Emoto jelenleg az I.H.M. Általános Kutató Intézet vezetője, illetve a Nemzetközi Víz az Életért Alapítvány elnöke, amely egy non-profit szervezet.


Dr. Emoto végzett egy hasonló vizsgálatot a FusionExcel Quantum medállal, és azt találta, hogy miután a Quantum Medál energetizálta a vizet, a vízkristályok a rendezetlen kristályos szerkezetből

csodálatosan szép, rendezett hatszögletű kristályokba rendeződtek!

Dr Emoto kísérlete a FE Quantum Medállal


Dr Emoto elvégzett egy hasonló kísérletet a FE Quantum Medállal azért, hogy megfigyelje a megfagyott víz kristályait. Nagy örömére azt tapasztalta, hogy miután a Quantum Medál energetizálta a vizet, a fagyos víz kristályai is gyönyőrű hatszögletű kristályokba rendeződtek!

 

       

                  ELŐTTE                                                    UTÁNA

„Előtte”-fotó: sima desztillált víz. Nincs rendezett forma, vagy kristályszerkezet. „Utána”-fotó: ugyanaz a desztillált víz, csak ezúttal FE Quantum Termékekkel energetizálva.