Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

2012.október Elixir magazinban megjelent cikk:

 A világmindenség egyedülálló csodájára szeretném felhívni a figyelmét, a skaláris energiára. Több mint 70 féle vulkanikus kőzetben található, megjelenése rendszertelen. A XIX. században élő Clerk Maxwell skót matematikai zseni, a quantum fizika atya fedezte fel. Elmélete 50 évvel később nyert bizonyítást Nikola Tesla jóvoltából, aki fel is használta, és vezeték nélkül alkalmazta az energiát. Maxwell adatait figyelembe véve alkotta meg Albert Einstein a Relativitás Elméletet.1920-as munkáiban univerzális hullámoknak és álló energiának nevezte a skaláris mezőt.

Az általunk ismert összes energia lineáris vagy Hertz-i terjedésű, a skaláris viszont az egyetlen álló hullám, ami energia és információ veszteség nélkül egyenletesen kitölti a teret, melynek mértéke az idő teltével sem gyengül. Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb figyelmet szenteltek a világvezető tudósai az energia gyógyászatra. Dr Siva MD. és Nisha M. A kutatóknak sikerült egy olyan technológiát kidolgozni, hogy hozzáférhetővé tegyék a skaláris energiát különböző tárgyak, és eszközök használatával.

Végeláthatatlan a felsorolása a biomezőnkre és szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásának, betegség megelőzésben, a gyógyulásban, valamint a vitalitás, teljesítmény és állóképesség növelésében egyaránt.

• Erősíti a DNS lánc kovalens kötéseit, ezzel megelőzi sérüléseit.
• Növeli a sejtplazma energia szintjét, ami optimális esetben 70 milli volt. (a rákos sejtek energia szintje 12 milli volt, és az osztódást követően tovább csökken!)
• A skaláris mező védelmet nyújt az elektromágneses sugárzás kártékony hatásai ellen, ami bizonyítottan rongálja az ember érzékeny idegrendszerét.
• Gyulladás csökkentő hatása nem engedi a sejtek összetapadását, így biztosítja a szabad információáramlást.
• Gátolja az öregedést, javítja a sejtek reprodukciós képességét.
• Optimalizálja a vérkeringést.
• Immunrendszerünkre és nyirokrendszerünkre kedvezően hat.
• Javítja a sejtfalak átjárhatóságát.
• Képes elpusztítani a baktériumokat és vírusokat.
• Elősegíti az agyagcserét, és méregtelenítő hatással bír.

Az agy nyugalmi állapotú rezgésének elérését döntően befolyásolja a pihenés, vagy relaxáció minősége. A skaláris energiát hordozó tárgyak (medál, karkötő, óra, termosz stb.) tartalmazzák 7-13 Hz közötti frekvenciát, ami az Alfa hullámokat generálja. Az elmúlt évek agykutatási eredményei (EEG) kimutatták az úgynevezett Schumman Rezonancia (a föld elektromágneses sugárzása) és az agy közötti szoros összefüggést. Azonos frekvencián működnek! (7.83 Hz) Ez azért baj, mert 1980 óta a föld elektromágneses frekvenciája folyamatosan emelkedik, túlhaladta a 12 Hz-et. Ez befolyásolja az időérzetünket, ezért érezzük gyorsabbnak az idő múlását. Amit 1980 előtt 24 órának éltünk meg az ma már csak 16 óra! Ezért nagyon fontos, hogy agyunkat visszaállítsuk az eredeti rezgésszámra.
Dr. Masuru Emoto professzor, aki a skaláris termékeket gyártó cég front embere a fagyasztott vízzel, való kísérleteivel magyarul is megjelent könyveiben (A víz üzenete, A víz rejtett üzenetei, A víz igazi ereje stb.) bebizonyította a skaláris termékek a víz szerkezetére gyakorolt pozitív hatásait. Testünk 76 % víz, ezért fontos számunkra az átstrukturálása.
Számos Európa és világbajnok sportoló, neves közéleti személyiség viseli cégünk termékeit.
Rácz János Tradicionális Reiki Mester Tanár