Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

 

I. Fusion Excel Bankett Budapest, 2009.december 4-5.

 

Ó, de kár, ennek is vége, hurrá, ezen is túl vagyunk!!

 

Mint a cím is sejteti, tömören így foglalhatjuk össze az első Fusion Excel  Bankett lényegét. Az élmény nagy volt és maradandó, a munka óriási, de az eredmény önmagáért beszél. Még nem ülhettünk le közösen a terített asztal elé, de már érezhettük, mit jelent a csapatszellem, a tettrekészség és segíteni akarás. Hatalmas szervezői munka előzte meg a bankett megvalósulását, melyben sokan vettek részt a csapatból, sőt jövendő új tagok is adták szabad idejüket, munkájukat a sikerért. Ez úton is hatalmas köszönet mindenkinek, aki velünk volt a szervezés óráiban.

A munka lényegét, és a még csak alig néhány hónapos hazai piac sikeres indulását jól jelzi, hogy az eseményen személyesen képviselte cégét Mr. KC Poon, a Fusion Excel International vezérigazgatója, és Master.Yap, a termékek gyakorlati alkalmazásának maláj mágusa, a cég természetgyógyász orvos szakértője. Sokat mondó tény az is, hogy az országszerte rendelkezésre álló jegyek (több mint 250 db) pillanatok alatt elkeltek, és bármilyen szomorú, de még az utolsó pillanatokban is kénytelenek voltunk lemondani a késve jelentkezők vendégül látásáról helyhiány miatt.

 

Így kezdődött az estély pénteken este a Danubius Hotels Aréna Szállója különtermében, lázas vendégsereg, kíváncsi újoncok és tapasztalt tagok részvételével.

Szellmann Tamás, a cég hazai igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, külön kiemelve a megtisztelő lehetőséget, hogy Magyarországon üdvözölhetjük a cég tulajdonosi menedzsmentjét. Az illusztris vendégek aztán nem hagytak élmény nélkül bennünket. Nem a szokásos általános tájékoztatóval untatták az egybegyűlteket, hanem rögtön látványos bemutatót láthattunk a Quantum energia gyakorlati alkalmazásából. Mr.Yap olyan  szinten kápráztatott el bennünket energia átviteli és blokkolási gyakorlataival, hogy még a legeltántoríthatatlanabb kőszívű materialisták is elcsodálkoztak. Bele is feledkezett az idő rendesen az élménybe, mert csak az egyre hangosabban korgó gyomrokra való tekintettel sikerült a bemutatót az ünnepi vacsorával megszakítani. A hatfogásos svédasztalos meleg vacsora íz élménye aztán bebizonyította, az energiaátvitel sikeres volt, mert a dugig zsúfolt ételpultok pillanatok lecsupaszodtak, és mindenféle különösebb mágia nélkül is eltűnt ami ott volt.

Tele gyomorral aztán semmi nem állhatta útját a felhőtlen szórakozásnak. A repertoárra igazán nem lehetett panasz, minden igény kielégítésre került. Alig derékig érő karate növendékek rúgtak az égig, idősebb kortársaik kardjuk acélját csillogtatták, hatalmasakat nevettünk az akrobatikus humoron, de amit nem lehet a felsorolásba csak úgy beilleszteni, az a karibi latin táncosok bemutatója volt. Feltehetőleg a Quantum energia eddig ismeretlen hatásának köszönhetően, de pillanatok alatt átrendeződtek a széksorok és a nemi arányok a fahéjszínű lányok bevonulásával. A férfiak az első sorokból nézték, és  jártak képzeletileg hol Kubában, hol Rio-ban, hölgyvendégeik pedig elszántan tettek fogadalmat egy mielőbbi hastánc, de legalábbis salsa-szamba tanfolyam elvégzésére.

 

Minden jó, ha jó a vége, tombola nélkül nincs is vége. De micsoda tombola volt! Seregnyi minőségi Fusion Excel termék talált gazdára, az egyszerű pólóktól a százezres karórákig, nyakláncokig.

Rendben volt minden, és ha valaki szomorkodhatott is, hogy a nem nyert kevesek közé került, minden bánatát elfeledhette a zenés-táncos estzáró programon.

 

Kedves Szellmann Úr!

Ugye az est nevében a Fusion Excel Bankett előtt az a római egyes nem véletlenül került oda?

 

  FOLYTATJUK