Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Mester Bahauddin Richard Yap – a Tanító

Meter Bahauddin Yap az eFusion alapítója, egy olyan gyógyítói művészeté, amely 15 év kutatói munkából és tapasztalatából alakult ki, és amely különböző gyógyító technikák kombinációja.

Azóta, hogy szeretett apját rák-betegség miatt veszítette el, Mester Bahauddin Yap egész életét az alternatív, illetve összehasonlító terápiás gyógymódok kutatásának szentelte. Kutatásai során különböző ázsiai országokba vitte útja. Számos Nagy Mester és Mester vezetésével Bahauddin Yap az ezoterikus tudományok mestere lett, amely az egyén jól-létére és a gyógyításra helyezi a hangsúlyt.

Mester Bahauddin Yap 15 éves metafizikai tapasztalattal rendelkezik, ezalatt oktatott és különféle szervezeteknél konzultációkat tartott. Specializálta magát Prána Gyógyításban, Kristály Terápiában, Prána Fizikoterápiában 1992-től folyamatosan. Ezt követően ő volt az első engedéllyel rendelkező Maláj, aki oktatta és bevezette Malajziában a Prána Gyógyítást.

Később megismerkedett Dr. Mester Joseph Guan-nal, aki Reiki Mesterré avatta 1999-ben. A következő évben megkapta a Reiki Mester Tanító címet, amikor is megkapta a finom ráhangolást és tudást, hogy elvégezhesse az Usui Természetes Gyógyító rendszer feladatait és megkapta a szükséges instrukciókat a tanításra és a finom-hangolásra/beavatásra mind a Szintek rendszerére, mind az Egyetlen Beavatásnak módjára, Világ Reiki Mestereinek Szövetségéből Shadow Wolf Mester Atyától ( Ausztria, Európa). Emellett Mester Bahauddin Yap az Ausztrál Yongiway Központban megkapta a fül-gyertya kezelés tanfolyam oklevelét is. 1997-ben a Merkaba Meditációk egyik úttörője volt Feljebbvalója és mentorának, Tim Whittier útmutatásával. 2003-ban Mester Bahauddin az lett az első ázsiai praktizáló Peter Kane vezetésével, aki a világszerte híres független reinkarnációs tanító volt, valamint avatott hipnoterapeuta és aki nemrégiben lett a Nemzetközi Tanácsaadó ás Terápiás Szövetség köztiszteletbeli tagja.

Útjai során bárkivel találkozott, mindig használta ezeket a képességeit 17 év gyógyítói és tanácsadói szolgálata alatt, legyen az szegény, vagy gazdag, értelmiségi, vagy egy átlagember, fiatal, vagy idős. Szenvedélye, hogy segítsen a betegeken, hogy elmélyíthessék belső világukkal és szeretteikkel a kapcsolatot, valamint a spirituális és természeti környezetükkel. Számtalan embert kezelt akut, krónikus betegséggel és olyanokat, akik pszichológiai értelemben egyensúlyukat vesztették. Soha senkit nem utasított el.

Gyógyítói tevékenysége mellett lehetővé tett tanfolyamokat gyakorló gyógyászok számára és műhelyeket hozott létre számos témában: az eFusion, a Reiki, Pszichológiai önvédelem, látói képességekről, Pszicho-navigációról, Erő aktiválásban, Meditációs technikákról és Kristáy terápiáról. Master Bahauddin Yap dolgozik egyénekkel és párokkal; tanácsadással, reinkarnációval és hipnoterápiával foglalkozik. Azóta 115 Reiki Mestert avatott, több, mint 1000 Reiki-t gyakorlóval és 8 látóval együtt.