Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

 

NEMZETKÖZI METAFIZIKAI OKTATÓ-KUTATÓ INTÉZET ÉS SZÖVETSÉG
 
Felkérésre történő tesztelés utáni szakvélemény tapasztalati úton történő információ beszerzése után
 
A Nemzetközi Metafizikai Oktató- Kutató Intézet felkérést kapott a Fusion Excel Hungária Kft.-től a Quantum Medál tesztelésére és szakmai véleményezésére.
A Fusion Excel Hungária Kft. által adott tesztmedálokat elhelyeztük többek között intézetünk dolgozóinál, a quantum elméletre szakosodott szakembereinknél, bizonyos hallgatói csoportoknál. Elhelyeztük különféle betegségekben szenvedő személyeknél is.
A tesztszemélyektől és csoportoktól érkező pozitív vélemények és tapasztalatok után határozottan és egyértelműen leírhatók az alábbiak:
  • a medál elősegítette a különböző gyógyulási folyamatokat különböző betegségekben szenvedő személyeknél;
  • stressz oldó hatása tetten érhető kiváló szinten a tesztalanyok elmondása szerint;
  • a medál viselését követő kb. fél órán túl szinte minden tesztalany energikusabbnak érezte magát;
  • megállapítható volt a medált viselő személyeknél, hogy a szellemi frissességet és a koncentrációs képességet nagymértékben fokozta.
Intézetünk tesztelte különféle biorezonanciás készülékkel a medált.
A tesztalanyoknál tetten érhető volt a Varhope értékek emelkedése, az életfunkciók javulása, a sejtszintű vitalitás növekedése, a Selye-stresszindex alapján kimutathatóan nőtt az ellazulás mértéke.
A digitális aura és energetikai központokat leképező készülékkel kimutatható volt, hogy a medált viselő személyeknél az őket körülvevő elektromágneses mező illetve bioenergetikai mező erősebbé vált, megnövekedett és tisztult.
 
Budapest, 2010. augusztus 27.
 
Kovács Béla
Nemzetközi Metafizikai Oktató- Kutató Intézet elnöke