Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Csak hogy megosszunk veletek néhány információt , hogy eloszlassuk negatív híreket ( állításokat), ami HK-ban terjedt el.

A FE Kvantum medál biztonságosan használható, fogyasztó barát.

A FE ezúton kívánja tájékoztatni tagjait és vásárlóit/ ügyfeleit, hogy a Kvantum Medál biztonságos a használója számára, ahogy ezt a Shanghai Mérési és Tesztelő Technológiai Intézet (az egyik legjobb hírű mérték ellenőrző ügynökség Kínában) mérte.

Az alábbi link az Analízis Jelentést tartalmazza, amelyet a FE International Kvantum Medállal kapcsolatban: http://www.fusionexcel.com/products_analysisreport.html

2009 Október 16-án a Hong Kong-i Fogyasztóvédelmi Minisztérium egy cikkben hívta fel az emberek figyelmét, hogy ne viseljék a „Kvantum Medált”, mivel az radioaktív sugárzást bocsát ki, s amely vizsgálatot 10 darab kvantum medálon végeztek, amit az egyik szállítótól foglaltak le. (Figyelem: a mai napig nem láttuk a jelentést a 10 medálról).

A riport szerint az elkobzott medálok rádió aktív Thorium 232-t 7Bg/grammban (7000Bg/kg) és uránium 238-t 1Bg (1Bg/kg). Az Nemzetközi Atom Energia Bizottság (IAEA) által ajánlott határérték mind a thorium 232-tt, mind az uránium 238-t illetően az árutermelés szintjén 1Bg/gr (vagy 1000Bg/kg).

Átadtuk a Kvantum Medáljainkat a neves Shanghai Mérési és Tesztelő Technológiai Intézetnek (SIMT) elemzésre és tesztelésre. A SIMT jelentés szerint a FE Kvantum Medál thorium 232 – t tartalmaz 16Bg/kg-on, (összehasonlítva a 7000 Bg/kg mennyiségű C&ED riporthoz képest), valamint nem tudtak uránium 238-t kimutatni (összehasonlítva a 1000 Bg/kg C&ED riporthoz képest). A jelentés azt mutatja tehát, hogy a Kvantum Medál nem tartalmaz több radioaktív anyagot, mint bármilyen talaj (lásd alul) és jóval az IAEA által ajánlott határérték alatt van.

További független vizsgálatokat végeztek a FE vezetői, amely szintén megerősítette, hogy FE Kvantum Medál biztonságos és a radioaktív anyagok jelenléte jóval az IAEA határérték alatt van. Jó hírű források szerint:

Háttérsugárzás a talajban.

A Rádióaktivitás mindenhol jelen van, - mint ahogy mindig is jelen volt a föld kialakulása óta. Az IAEA jelentése szerint egy kilogramm talaj a következő négy rádió izotópokat tartalmazza:

Potassium-40 340 Bg/kg (tipikus szórás 100-700 Bg/kg)
Rádium-226 25 Bg/kg (tipikus szórás 10-50 Bg/kg)
Uránium-238 25 Bg/kg (tipikus szórás 10-50 Bg/kg)
Thorium-232 25 Bg/kg (tipikus szórás 7-50 Bg/kg)

Ezek az adatok átlag adatok és bizonyos talajminták nagyban eltérhetnek ezektől az értékektől.

Referenciák:
Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_radioactivity
Idaho Állami Egyetem: http://www.physics.isu.edu/radinf/natural.htm

Ahogy a fentiekben említettük, a thorium-232 Kvantum Medálban való jelenléte jóval az talajban található és a normál szórás alatt van.

Hamis Medálok:

A FE International úgy véli, hogy a Hong Kong-i C&ED által tesztelt medálok hamisak voltak. Mint ahogy önök is tisztában vannak vele sajnos nagyon sok hamis medál található a piacon. A FE International nem vállalhat felelősséget a hamis medálok összetétele vagy hatásáért.

A FE International emellett úgy gondolja, hogy A hamis „Kvantum Medálok” azzal a szándékkal kerültek a Hong Kong-i Fogyasztóvédelmi irodához, hogy a FE hitelét aláássák. A FE International rendkívül gyorsan növekedett az elmúlt két évben és a Kvantum Medál segítségével ezrek lettek egészségesebbek, és számos atléta teljesítménye javult. Sajnálatos módon a Kvantum Medál másolatok készítésére késztetett sokakat és irigy versenyzők, akik gátlástalan cselekedetekre képesek hiteltelenné teszik a cégünket.

Az egyedüli mód arra, hogy meggyőződjünk arról, hogy valódi FE Medált veszünk, az, hogy ellenőrizzük, hogy a mi általunk kiállított tulajdonosi Üdvözlő Levéllel kapja meg, amely segítségével regisztrálni tud a weboldalunkra a fusionexcel.com oldalán: http://www.fusionexcel.com/

További Folyamodvány

A FE International megbízott egy vezető Hong Kong-i jogászt, hogy tanácsoljon minket arról, hogy milyen jogi módon tudnánk a Hong Kong-i Fogyasztóvédelmi Irodával tisztázni az ügyet.

A Hong Kong-i piac nagyon fontos a FE International számára, mivelhogy meg kívánjuk nyitni Hong Kong-i üzletünket is (neves Peninsula Hotel mellett, több, mint 4000 négyzetméteren, elfoglalva az egész 12. emeletet) az elkövetkező néhány hét során. Az újítási munkák folyamatban vannak és csaknem be is fejeződtek már.

Néhány szó a Shanghai Mérési és Tesztelő Technológiai Intézetről

A Shanghai Mérési és Tesztelő Technológiai Intézet az egyik legrégebben alapított professzionális ellenőrző ügynökség Kínában, valamint az egyetlen non-profit és átfogó nemzeti jogi mérési ellenőrző iroda, amelyet az Általános Minőségellenőrző, inspekciós és Elkülönítési Iroda bízott meg. A SIMT több, mint 70 éves múltra tekint vissza.

A SIMT vezeti az átvezetést és az értékkövetést több mint 600,000 mérő szerkezet esetében minden évben.

Jelenleg a SIMT két nemzeti elsődleges és 202 nyilvános szabványt alapított. 475 darab ellenőrző mérőt engedélyezett az AQSIQ, 709 hitelesítő darabot és tesztelést hagyott jóvá a CNAS (Kínai Nemzeti Akkreditáló Szolgákat)