Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

A félreértések elkerülése végett, Master Yap levelet írt a Quantum pajzs működéséről.

„ A Quantum pajzs nem blokkol semmilyen sugárzást, és a skaláris energiát nem lehet mérni semmilyen mai használatos bejegyzett készülékkel, mint Pl. mérik az EMF EMR vagy infra sugarakat vagy ionokat.
A FE Quantum pajzs nem tud blokkolni semmilyen EMF-t és EMR-t. Amennyiben blokkolná ezeket a hullámokat, a készülékeink használhatatlanokká válnának. Képzeljék el, ha a pajzsot felragasztanánk a telefonunkra, és többé nem jönne ki belőle rádió jel. A telefon nem működne, használhatatlan lenne.
Amit a Quantum pajzs csinál, az az, hogy megnöveli a test biomezejét( aura), erősebbé teszi azt, és ezáltal több „erőnk” lesz , hogy a szervezet védekezzen  a elektro szmogoktól

PL: ha Te veszel egy teli pohár vörös vizet (radioaktív) és beleöntöd egy tál sima vízbe (a mi biomezőnk)
Az egész víz piros lesz, igaz? Hogyha ugyanezt a mennyiségű pohár vörös vizet beleöntjük a tengerbe. Megváltozik a tenger vize? A válasz nem, pedig a vörös víz mennyisége ugyan az, de nem változtatja meg a tengert vörösre.
Amikor a telefonon rajta van a Quantum pajzs, a sugárzás még létezik, de a skaláris energia meg fogja erősíteni a testünk biomezejét, és erősít minket, hogy ellenálljunk a sugárzásnak, ami a telefonból jön.
Áldással, Master Yap”

A Quantum pajzs lokálisan működik, ezt láthatjuk a PIP hő kamerával felvett képeken is.