Quantum medál már 150 országban ! ------ Fusion Excel termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

1.) Márka: Mercedes Benz (2003)
Tulajdonos: Jankij Teawroonkum
Ország: ThaiföldÁltalában 650 km-t tudok menni a Mercedes Benz E240-esem 80 literes tele tankjával. Miután felszereltem a FusionExcel Quantum Charger-t , az autóm ugyanilyen mennyiségű benzinnel 800km-t képes megtenni. A motor is sokkal lágyabban megy és nagyobb lett a teljesítménye. A motor halkabb ,mint előtte volt. El akartam adni az autómat, de most, hogy a Quantum Charger-t felszereltem, úgy érzem, mintha az öreg autóm újjászületett volna. Köszönet a FusionExcelnek ezért a nagyszerű új termékért!

 

2.) Márka: Toyota DX 1.3 (1977)
Tulajdonos: Mohd Farizal Amin
Ország: Malaysia

 


Taxi sofőr vagyok Klang Valleyben. Az autóm benzin és gázüzemű egyaránt. A gáz minden 150 km-en 10RM-be kerül. Amikor felviszek egy utast a Genting Highlandra, át kell kapcsolnom benzin üzemmódra, mert a gáz teljesítménye nem elég arra, hogy feljussak a hegyre. Nemrég a testvérem megmutatta a FusionExcel Quantum Chargert és felszereltük a taximra. Meglepődtem az azonnali változáson. Előtte gáz üzemmódban kb 150km-t tudtam menni 10RM-ért.és most mióta felszereltük a Quantum Chargert 200km-t tudok megtenni ugyanannyi üzemanyaggal. Ez nekem extra megtakarítást jelent! A taxim motorja csendesebb lett és már fel tudok menni a hegyre gáz üzemmódban is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.) Márka: Proton Persona (2009)
Tulajdonos: Steve Lum
Ország:Malaysia


Miután felszereltem az autó motorjának üzemanyag csövére a FusionExcel Quantum Charger-t , elmentem egy teszt kőrre az autópályára. 15 perc vezetés után a motor érezhetően nagyobb teljesítményt nyújtott, halkabb és lágyabb lett. A gázpedálra lépve az autó meglódult, de ha levettem a gázról a lábam , a motor akkor is komoly teljesítményt nyújtott. Észrevettem, hogy több km-t tudok megtenni ugyanannyi üzemanyaggal.
A testvérem sofőrként dolgozik a Proton Wira nevű cégnél. Mindennap ugyanazon az útvonalon vezet. A Quantum Charger használata előtt egy tank benzin 14napig tartott, de mióta használja a terméket észrevette, hogy csak 17nap után kell újra tankolnia !!!

A Quantum Charger előnyei:
- a termék egy életre szól
- nem igényel karbantartást
- könnyű felszerelni ( kevesebb ,mint 5perc)
- az eredmény állandó
- működik benzin, diesel és gázüzemű motoroknál egyaránt
- nem okoz interferenciát a kocsi mechanikai és elektromos alkatrészeiben, mert a skaláris energia természetes5.) Márka: Toyota Camry (2008)
Tulajdonos: Thanakrit Jirathamarong
Ország: ThaiföldA toyotám benzinnel és gázzal egyaránt működik. Miután felszereltem a Fusionexcel Quantum Chargert, észrevettem, hogy 20%-al nőtt az azonos mennyiségű üzemanyaggal megtett km-ek száma. A gyorsulási sebessége is jobb lett és a motor csendesebb lett, mint előtte. Köszönöm FusionExcel ezt a csodálatos terméket!6.) Márka: Mercedes Benz (1999)
Tulajdonos: Vichean Jamwanna
Ország: ThaiföldMióta felszereltem a FusionExcel Quantum Charger-t ,észrevettem ,hogy az autóm teljesítménye megnőtt. A motorhang csendesebb lett és több km-t tudok megtenni ugyanannyi üzemanyaggal. A terméket nagyon könnyű felszerelni és használni. Nagyon szeretem, mert segít az üzemanyag spórolásban !

 

7. Márka: Toyota DX 1.3 (1977)
Tulajdonos: Mohd Farizal Amin
Ország: Malaysia


Egy barátom mutatta be nekem a FusionExcel Quantum Charger-t Mivel az autóm
már meglehetősen öreg, a teljesítménye sem túl jó. Miután felszereltem az FE új
termékét a Quantum Charger-t észrevettem ,hogy miután bemelegedett a motor ,
megnőtt a teljesítménye és a megtett km-ek száma is.
Be fogom mutatni minden barátomnak a FE vadonatúj fantasztikus termékét!

 


Riport a Malájziai 4X4 Adventure Club Steven Chan tagjával:


Nem érdekelt már semmilyen üzemanyag takarékosságot ígérő termék, mert szinte mindent kipróbáltam, amit a piacon ajánlottak. Általában csak ideig óráig működött eredményesen bármelyik.
Nemrégen egy klubtársam megmutatta a FE Quantum Charger-t, de azt mondtam neki, hogy ne vesztegesse rám az idejét.
Tudják rólam ,hogy én egy műszaki ember vagyok, én csak a J C racing Dymo tesztének hiszek. Meglepődve tapasztaltam, hogy Quantum charger javulást hozott az öreg 1977 Nissan Terrano 2389cm3 4Wd autómnak! ( a teszt látható lent)
Általában használom az autómat benzin és gáz üzemmódban is. Normális esetben „köhög „,mikor átváltom benzin üzemmódból gáz üzemmódba a! WD –met Most a Quantum charger-rel az átváltás sima, „köhögés” mentes, még a légkondi használatával is! És gázzal is könnyedén indul , ugyanúgy mint benzinnel.
Kétségtelenül megnöveli a gépjármű erejét, és jelentős mennyiségű megtakarítást a gáz üzemnél.
Meggyőzött a termék, és már vettem is 3 darabot a feleségem, illetve a gyermekem autójába
Minden barátomnak bemutatom a terméket.

Megjegyzés: A JC racing jól ismert autó tuning, és alkatrész értékesítő hálózat. A kiváló hírnevet jól ismerik az autó szerelmesei.
További információk a JC Racing megtalálható www.jcracing.com.my.