Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

 

Remény a gyermekeknek!
 
Az FusionExcel „Remény a gyermekeknek” alapítvány célja, hogy 10 millió USD-t gyűjtsön!
 
Az FusionExcel büszke, hogy az évek óta tartó elkötelezett tevékenységének részeként, amely az elesettek támogatására irányul, elindítja a globális „Remény a gyermekeknek” jótékonysági rendezvénysorozatát az FusionExcel Köszönetadó Vacsoráján a Parti Gerakan Rakyat Malaysia-nál, 2009 augusztus 8-án, amelyen 1800 FE vezető, alapítványi tag, VIP tag és vendég vesz részt. A gyermekeknek mindig is különleges helye volt a szívünkben és az FusionExcel, mint szponzor és szervező fáradhatatlanul dolgozik alapítványok szervezésén, hogy javíthassa számos hátrányos helyzetben lévő gyermek életét. Célunk, hogy legalább 10 millió USD-t gyűjtünk össze ebből a célból a következő 5 évben.
A Hope For Children létrejött,
 1. Egy jó példa vegye kezdetét az üzleti szektorban, hogy szociális segítséget nyújtson a társadalomnak egy szociális vállalkozáson keresztül
 2. A FE kereskedőket világszerte büszkeség töltse el, hogy a a mi vállakozásunk segíti a rászorulókat országszerte
 3. A világ felismerje, hogy a FE International számára fontos, hogy a vállalkozása egyedi, őszinte elgondolás, amit a gyakorlatban alkalmaz a társadalom hasznára
 4. Együttműködve a köz-és a magán szociális szervezetekkel, hogy ésszerüen találja meg a megoldást azokra a problémákra, amit a szegény gyermekek, és embereket nem tudnak önnálóan megoldani.
 5. Alapot készíteni egy befolyásos karitatív szervezetnek, ami megoldást ad mind a szegény gyerekek problémáira, mind a korlátozott lehetőségű embereknek, regionális szinten, és vezetve a jövőben globális méretekben.
 
 A következő módon kívánjuk a megfelelő tőkét létrehozni:
 
 • Közvetlen adakozással FusionExcel tagoktól és külső segíteni kívánóktól
 
 • 3 USD-t adunk Minden Quantum Science termék után
 
A „ Remény a gyermekeknek” Alapítvány büszkén adományozott már a következő jótékonysági szervezeteknek:
 
 • 6 Rotary Klub Malájziában: Bandar Utama, Metro KL, Shah Alam, Tebrau, Titiwangsa és a Johore Contennial ( Az összeg 300.000 RM ( Maláj Ringgit)
   
 • SOTE I.-es Számú Gyermekgyógyászati Klinika részére 1.200.000 Ft értékű betegfigyelő készülék


   
 
 • 5 Gyermekotthonnak, az elmúlt évek Miss Malajzia verseny győzteseinek támogatásával: Maggie Loo, Nancie Foo, Datuk Yasmin Yusuff, Samantha Shubert és Deborah Henry ( Az összeg: 100.000 RM )
 
 A „Remény a gyermekeknek” alapítvány szabályzata alapján, az alapítvány az összeg 50%-t adja majd. A másik 50%-t maguk az NGO-k fogják összegyűjteni. Az NGO-k támogatást kaptak, hogy ez FE-vel mint szociális vállalkozók működjenek közre, ezáltal egy un. Win-Win (” Mindkét fél nyer”) helyzetet létrehozva.
 
 A rendezvényen a „ Remény a gyermekeknek” büszkén mutatta be a 9 éves Clark Gamult aki a Filippi Szigetekről származik és aki 3 Michael Jackson dalt énekelt: „Ben”, az "I Will Be There" és a "We Are The World". Clark énekelte a „ Remény a gyermekeknek” címadó dalát is, amely kifejezetten erre az alkalomra készült. Az FusionExcel nagyon büszke rád, Clark! Sztár vagy!
 
 Clark a Filippi Művészeti Központ Alapítványnak a növendéke, azé az intézményé, amely az NGO segítségével létesült, hogy tanítsa és támogassa azokat a tehetséges gyermekeket, akik szegény családból származnak ( Clark édesapja riksát vezet Manilában napi 5 USA dollárért), így segítve őket egy szebb jövőhöz. A „ Remény a gyermekeknek” szoros együttműködésben dolgozik a jövőben a Filippi Művészeti Központ Alapítvánnyal, hogy minél több anyagi forrást gyűjtsenek olyan tehetséges gyermekeknek, mint Clark, hogy megvalósíthassák álmaikat.
 
 Az FusionExcel felhívja minden tagját és vezetőjét, hogy segítsék a kezdeményezést és legyenek bőkezűek a nemes ügy érdekében. A „ Remény a gyermekeknek” hitelességet és ismertséget biztosít az FusionExcel -nek, valamint segíti abban, hogy mind növekedjen, mind pedig elismert legyen a világban. Mindez bőszkévé fog mindannyiunkat tenni, hogy az FE Család része vagyunk!
 
 Végül, de nem utolsó sorban nagyon nagy köszönetet szeretnénk mondani az FusionExcel Igazgató Tanácsának és a Filippi Országos Jogtulajdonosának, Jeremy Looi-nak, aki maga 1 millió Pesot ( 80.000 Rm-t ) adományozott a „ Remény a gyermekeknek” számára. Isten áldjon, Jeremy, a kedves bőkezűségedért és hogy vezetője vagy ennek a fontos ügynek! Büszkék vagyunk Rád!
 
Ahoo ahoo ahoo!
 
1Rm= 3.8 Usd.