Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Szépségkirálynő a FusionExcelnél

 

A 2010-es Miss World jelenléte koronázta meg a január 22-i FE Gálát a MAEPS-ban (Malaysia Agro Exposition Park Serdang).
Ez volt az FE eddigi történetének legnagyszerűbb és legimpozánsabb vacsora gálája. Közel 3000 FE Vezető, valamint szóvívők, Tagok, VIP személyek és más meghívott vendégek jelentek meg a vacsorán. Az est „sztárja” a 2010-es Miss World, Miss Alexandra Mills volt, aki a második helyezett Emma Wareus-szal és Mrs Julia Morley (a Miss World Organisation Elnöke)-val és Manasui Mamgaival, a 2010 –es Miss Indiával érkezett az eseményre. A VIP vendégek között megjelent H.E Mohan Singh (Pune polgármestere, India), Mr Ambarish ( India Helyhatósági Megbízottja), Tan Sri Dr Devaki Krishnan, Puan Sri Susan Cheah, Dato Sri Foo Sae Heng, Dato Anne Eu, Dato Lam Peng Chong, Dato Woo Ser Chai, Datin Clara Chee, Dato Khadijah Ibrahim, Winnie Loo, és még sokan mások.

25 éve először látogatott el Malajziába Miss World és a történelem során először fordult elő, hogy az első két helyezett együtt érkezett vendégként az országba! Valószínűleg az is első alkalommal történt, hogy egy világszépségverseny első két helyezettje megjelent bármilyen MLM cég gáláján!

Az Est főbb eseményei:

 • A színpadon együtt jelentek meg a Vezetőség tagjai, a szóvívők és a VIP tagok.
 • A 11 éves Clark Gamul ( aki azelőtt Manilában az utcán élt családjával együtt és 3 éves volt, amikor egy Civil szervezet tagjai ráleltek és aki ma az FE „Remény a Gyermekeknek” program segélyezettje – Arthur Medina lelkész vezetésével) a Fülöp szigetekről vezette a „We are the World” c. dalt, majd elénekelte a Ben c. dalt is a meghatott közönségnek. Mrs Julia Morley a Miss World Organisation Elnöke olyannyira meghatódott, hogy meghívta Clark-t a Miss World döntője előtt énekelni, amely eseményt a TV is közvetít és amit majd egy milliárd ember fog követni. Clark, az FE és a „Remény a Gyermekért” mozgalom számára ez a megvalósult álom! Teljes szívünkből köszönjük Juliának, hogy lehetővé teszi Clark számára, hogy a világ színpadán tündököljön!

 

 • Paul Ting, az FE vezérigazgatója átadott Clark-nak egy laptopot és egy évi internet előfizetési bónuszt, hogy elősegítse a tanulmányait.
 • Köszöntő beszéd KS Lee előadásában, aki az FE alapító igazgatója, majd őt követte Maggie Loo bemutatója a „Remény a Gyermekeknek” programról.
 • Táncos bemutató a kínai World Class Children Táncosok előadásában.
 • Ezt követően Dato Khatijah Ibrahim énekelt.
 • A kvantum Medál bemutatója Jean Daniels, az FE szóvívője és Long Drive Golf spacialistája, valamint PD KC Phoon előadásában. Az FE termékbemutatók mindig lenyűgözik az éreklődőket.
 • Köszönet Julia Morley, Alexandria Mills és Emma Wareus-nak, hogy jelenlétükkel tisztelték meg a Miss Malajzia 2011 rendezvény megnyitóját!
 • Mr Mohan Singh a színpadon illetve a 50.000 Usa Dollár, jelképes csekk felmutatása következett, amelyet az „1 millió varrógépet Indiának” kampány keretében adtak át, hogy a következő tíz évben segítsenek 1 millió szegény családnak!
 • Jelképes csekk bemutatása 290, 000 Usa Dollár, összértékben különböző segélyezésre, illetve szponzorálásra.

 • Elismerő Díjak átadása új igazgatóknak, vezetőknek és elnök vezérigazgatóknak. Gratulálunk Mindenkinek!
 • Motivációs részvények átadása KCPhoon, Rachel Thomas és Dr Mohd FadilSamion segítségével. Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményeikre és vezetői teljesítményükre!
 • Tombola húzás 100 szerencsés résztvevőnek.

Külön köszönet Lovey Lee és csapatának az újabb nagyszerűen végzett munkájukért!