Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Szépségkirálynő a FusionExcelnél

2010 Miss World-je részt vett a 2011-es Maláj szépségverseny hivatalos megnyitóján, amelyet a FusionExcel Központjában tartottak!

Történelmi pillanat volt mind a FE, mind Malájzia számára, hogy a 2010-es Miss World szépségverseny győztese, Miss Alexander Mills (USA), a Miss World Szervezet Elnöke, Mrs Julia Morley és a 2010 es év második helyezettje, Miss Emma Wareus (Botswana) részt vett a Miss Malajzia 2011 nyitó rendezvényén. 25 év után először látogatott el Miss World Malajziába, az pedig először történt, hogy az első két helyezett jött el Malajziába. A FE büszke arra, hogy közreműködhetett eme jeles alkalom megteremtésében.

Attól a pillanattól kezdve, hogy Miss World kísérete megérkezett Kuala Lumpur Nemzetközi repterére 2011 január 20-án, a legmegbecsültebb vendégeknek járó tisztelettel fogadták őket. Rolls Royce autókon - Puan Sri Susan Cheah kedves gesztusaként és jóvoltából -, rendőri kísérettel érkezhettek meg a rendezvényre.

A 2011 január 21-én megrendezett hivatalos estélyen számos VIP személy jelent meg, többek között: a 2010-es Miss India, Manasvi Mamsai, 2009-es Miss Malajzia, Thanuja Ananthan, Mr. Mohan Singh, Pune polgármestere, Puan Sri Susan Cheah, Datin Clara Chee ( A Clara Szépségipari cég alapítója), Dato Sri FooSae Heng (a Hainan szigeti Föderáció elnöke), Dato Khatijah Ibrahim (MASIF – Zene, Művészt& Stílus Nemzetközi fesztivál – elnöke, Dato Lam Peng Chong, Tan Sri Dr Devaki Krishnan, és még sokan mások. Számos FE felső vezető jelent meg Malajziából és a tengerentúlról egyaránt.

Megtiszteltetés az FE számára, hogy a 2011-es Miss Malajzia Hivatalos Szerveője lehet. A döntőt 2011 augusztusában tartják a Sunway konferencia Központban.

Az FE ezúton szeretné megköszönni, Mrs Julia Morley-nak, a Miss World Organisation Elnökének, hogy átadta a 2011-es Miss Malajzia rendezésének jogát, valamint hogy segítséget nyújt annak lebonyolításában.

 

A Miss World Szépségverseny a világ legjelentősebb szépségversenye. Tavaly ünnepelte 60. évfordulóját, 115 ország jelenlétéve, rekordot döntve. Több mint 1 milliárd nézőjével az egyik legnézetteb események közé tartozik. Dél-Afrika elnöke, Jacob Juna így nyilatkozik a versenyről:

“A világ nemzeteit hívja össze, teret adva az egység létrehozásánk. A verseny emellett gazdasági pezsgést hoz, különös tekintettel a turizmusra, valamint erősíti a népek közötti kapcsolatot és együttműködést.”

Az FE büszek, hogy részese lehet egy ilyen rendkívüli fontosságú eseménynek.

Az FE és a Miss World organisation közös célokat fogalmazott meg, melyek közé tartozik a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítése. A Miss World organisation “Szépség, amely nemes célt szolgál” eseményen több, mint 250 millió fontot gyűjtött a világ hátrányos helyzben nevelkedő gyerekei részére. A FE Társadalmi Vállalkozása a “Remény a Gyermekeknek” jótékonysági program – bár csak 3 éve működik, gyorsan növekedő, innovative (pl. az “ 1 millió varrógépet Indiának” kampány) és a térségben élő hátrányos helyzetű gyermekek ezreinek segített. A Fe reméli, hogy a Miss World Orgnisation-nel együttműködésben céjainkat hamarabb elérhetjük.

Azáltal, hogy a FE megrendezheti a 2011-es Miss Malajzia bemutatóját, két nagyon fontos dolgot célt szeretne elérni:

Először is, hogy megtalálja és felkészítse a Miss Malajzia versenyre azt a hölgyet, aki méltó Malajzia képviseletére és aki viselheti a koronát.

Másodszor, pedig az, hogy több imertséget hozzon a FE termékeknek és “Remény a Gyermekeknek” jótékonysági szervezet számára támogatókat szerezzen. Valójában a nettó haszon, amelyet a 2011-es Miss World Malajzia kap a támogatóktól, mind különböző gyermek jótékonysági szervezeteknek jut majd el.

Ha még inkább előretekintünk, reméljük, hogy Julia Morley fontolóra veszi, hogy Malajzia lehessen a verseny döntőjének vendéglátója. 115 ország jelenlétével és több, mint 1 milliárd nézővel az FE álma válna valóra, amely munkáját Malajziáért és a “Remény a Gyermekeknek” szervezetért nagyban támogatná!