Quantum medál már 150 országban ! ------ Fusion Excel termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

A szombati rendezvényen (febr.25) a regisztrált Quantum network tagok, és az új érdeklődők is kiváncsiak voltak az új információkra.
A termék bemutató, illetve a network ismertető után tájékoztatuk a tagokat a malajziai eseményekről.


Nagy az izgalom Malajziában, előreláthatóan ez év márciusában a FE cég jegyezteti magát a Hongkongi tőzsdén. Hogy megfeleljen a tőzsdei feltételeknek, több dolgot is átszerveznek a cégen belül, amikről hamarosan mi is értesülni fogunk. Új terméket is vezetnek be, és a befektetői csomag is más formában lesz megjelenítve. 18 millió skaláris termék eladását is túlszárnyalta már a cég!


Az új leendő tagjaink sok informácóval gazdagodtak. Mind a skaláris energiáról, mind az üzleti lehetőségekről bőséges információkat kaptak, amit ők is tovább tudnak adni , mind azok számára, akik valamilyen problémával küzdenek, illetve dolgozni szeretnének a hálózatunkban.


Rácz János természetgyógyász, az ebéd után ismételten elkápráztatta előadásával a közönséget. Újabb érdekes dolgokat tudhattunk meg a szervezetünkről, a körölöttünk lévő, élő világról.

Az óriás Fusion Excel quantum medállal mindenki lefotóztatta magát


Mint minden rendezvény végén, sok résztvevő örülhetett a tombolán kisorsolt értékes nyereményeknek.

További képek a facebook : Quantum egészség -tavaszváró rendezvény-