Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Molekuláris Szerkezet és az Íz

Minden Folyadék ( Esetünkben bor )

A normál bor az ízlelés során minden atom ízével meg tölti az izlelőbimbókat. Minthogy minden atom egyedi az izlelőbimbók nem tudnak egy adott ízre fókuszálni, ezért savak „öntik el” a szájpadlást. Az egyes atomok, amelyek gázok felszabadulásakor jelennek meg, szintén megzavarhatják az aroma érzékelőket.

Molekuláris Szerkezetű Folyadékok ( Esetünkben bor)

A szabad gyökök quantum oldata – bármilyen folyadékban vagy borban – lehetővé teszi, hogy az ízlelőbimbók kiválaszthassák a „kívánt” ízt. Ez aztán azt eredményezi, hogy az emberi ízérzékelő receptorok a kiválasztás során gyengítik a savas hatást, így az így finomabbnak hat és finomabb lesz az íz és a szájüregben található receptorok pontosan azt kapják, amire szükségük van. Például minden egyes kóstolás során az megízlelt folyadék, vagy bor finomabbnak hat majd a másiknál.

A folyadékban található molekuláris lánc nagyobb fénytörő hatást ér el, javítva ezzel a színharmúniát. A felületi feszültség is megszűnik.

A folyadék illata is kellemesebb lesz, kevésbé maró, mert az emberi szagló receptorok csak azt választják ki, amit jobban kedvelnek!

A gyomorban a molekuláris szerkezet tartja quantum oldatban az ásványokat / alkoholt, minek hatására a nemkívánt ásványok / alkohol mellékhatásai csökkennek.

Figyelem: Ne használja a technikát pezsgővel vagy szénsavas ásányvízzel, mivel a molekuláris struktúrájú kvantum oldja a gáz molekulákat, így az íze elvész.

Jobb íz

Ez azért van, mert a testünk molekuláris szerkezete ( DNS ) kapcsolatot tud létesíteni a folyadékok biotechnológiai molekuláris szerkezetével az ízlelőbimbókon keresztül. Ahelyett, hogy a folyadék minden egyes cseppjét megízlelnék, az izlelőbimbók csak azt érzékelik, amit kedvelnek. A molekuláris szerkezetű folyadékokban a szabad gyökök feloldódnak a kvantum oldatban, amely lehetővé tesz a minta-vételt. Ezért minden ember, aki az édeset szereti, édes atomokat fog érzékelni, aki pedig a keserűt, az azt fogja érezni.

Kevésbé savas

Az ásványok kvantum oldata a folyadék savas hatását molekuláris szerkezetbe „zárja”. Ezért lesz képes az egyén azt érezni, amire vágyik, mivelhogy minden más erőteljesebb savas hatást elutasítanak, vagy éppen elfogadnak az receptorok. A pH érték ugyanaz marad, bár nem is lenne hatással más szövetekre. Vegyük például a narancslevet: ha molekuláris szerkezettel vegyítve beledörzsöljük a szemünkbe, nem bánt, mert a DNS nem ismeri föl a folyadék negatív hatását, csak a pozitívat. Másrészt ha viszont arra hangolódunk, hogy élvezzük az erős savas hatást, mindent kipróbálhatunk!

Nedvesebb

A molekuláris szerkezet segítségéval a sejtek több vizet képesek felvenni, növelve a test nedvességtartalmát. Molekuláris csoportok vannak elrejtve a természetes molekuláris szerkezetben. A test szervei sokkal könnyebben tudnak hidratálódni, illetve a folyadékot könyebben felvenni. Ehhez még párosul az is, hogy a felszíni feszültséget eltávolítják, amely szintén segíti a hidratációt. Persze a víz íze is frissebbnek hat.

Energiával feltöltött víz növeli az oxigén elektromos feszültségét

A vérsejtekben megemelt oxigén szint megemeli az energia szintet. A természetes molekuláris szerkezet bezárja az oxigént és más gázokat a quantum oldatba. Ezek a gázok így nem tudnak elpárologni, minthogy a folyadék részévé válnak. Ez, a szükséges pillanatban megengedi hogy a DNS oxigént vegyen föl sokkal magasabb szinten, mint ami más folyadékokban megtalálható.

Az Energetizált víz méregteleníti a szerveket

Minthogy a test több nedvességet képes felvenni, úgy gyorsabban is méregtelenít. Mivel a folyadék most már molekuláis szerkezetet vett fel, a test nemcsak hogy elutasítja a negativ hatásokat, de a lerakódott salakanyagokat is könnyen kapcsolja az új molekuláris lánchoz, így segítve meg azok eltávolítását. Ezzel a módszerrel például a veseköveket tudjuk szétporlasztani.

Energiával feltöltött víz csökkentheti az alkohol okozta káros hatásokat

Mivel az alkohol molekuláris szerkezetben „ reked” a test sokkal könnyebben üríti ki. A legtöbb esetben, ahogy erről sokan beszámolnak , kétszer annyit tudnak inni, anélkül, hogy lerészegednének. A másnaposság tünete minden esetben elmaradt.


Energetizált víz közvetlenül segít az utasoknak : csökkenti az időeltolódásból származó kellemetlen hatásokat.

A megnövelt hidratáció és az elektro szmog hatások kioltása elősegíti a szervezet funcióinak megfelelő működését. Ha a véráramban megemeljük az oxigén szintet a repülés időtartamára, az nagyban javítja a szervezet ellenállőképességét a kellemetlen utazási tünetek ellen.

Felelősség kizárása
Ezek a termékek nem orvosi eszközök, és nem alkalmasak diagnózis felállítására, vagy a betegségek kezelésére, gyógyításra, vagy azok megelőzésére.