Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

A Fusion Excel Quantum Medálja és az Energetizált Víz

Mi is igazán a gond a vizünkkel ma? Egyre több ember hallja: a csapvíz halott víz”. Nyilván köztudott, hogy a vizeink, tavaink és a csapvizünk akarva és akaratlanul is szennyeződik az ember szokásain, technológiáin és tevékenységein keresztül. Már sokat tudunk a klórozott víz egészségre gyakorolt hatásairól, illetve arról, hogy milyen veszélyeket rejt, mindez a második ezredév vége felé közelítve egyre inkább ismertté vált. Ennek ellenére keveset tudunk a valóban erőt adó, tiszta, természetes és vibráló vízről, amitől olyan eredményesen fejti ki a hatását. Mielőtt bővebben kifejtenénk, hadd emlékeztessük az olvasót a víz egyik igen fontos funkciójára.

A Víz egyik alapvető funkciója

A víz egyik elsődleges feladata sejtszinten, hogy tápanyagokat szállítson a szervekhez és hatásosan távolítsa el a méreganyagokat. A vizet úgy is emlegetik, mint „a természet niverzális oldószerét”. Szükség van rá az élet minden területén, a fenntartó tevékenységekhez csakúgy, mint a különböző iparágakhoz.

Régtől fogva tisztelték, gyakran imádták a vizet, mint az élethez szükséges alapvető folyadékot – a fogantatástól a születésen és növekedésen, a fajfenntartáson át egészen a betegségek gyógyításáig. Számos naturalista, gyógyító és tudós szentelte életét arra, hogy tanulmányozza a a víz lényegi tulajdonságait – bár attól függően, hogy mennyire voltak széleslátókörűek a világ egyetemet illetően – sok ellentmondásos és inkább megdöbbentő elméletek születtek az igazán gyógyító víz meghatározásával kapcsolatban.

Mi is az az energetizált víz?

Az energetizált víz „élő víz” amely magában képes élni és működni. Ohm-mérő segítségével tesztek mutatták ki, hogy az élő víz megemeli a test energiaszintjét, rögtön az elfogyasztása után. Miután a Quantum Medállal kezeltük a vizet, a foton aktivitásról készült fényképeken jól látható a fényerősségben bekövetkezett drámai változás. Így a fotoszintézis is hatásosabbá válik azokban a élő szerveződésekben, amelyek ezt a vizet használják fel.Az emberiség azonban hihetetlen mértékben tudatlan a víz egészség megörző szerepét illetően.

 


Az energetizált víz olyan víz, amely rendkívül rendezett alakot vesz fel, természetes mágneses erő által, amelyet a föld, és bolygóközi mágneses térből kapunk és amely a Föld felszínére különböző természetes utakon kerül: hegyi patakok, tiszta, természetes folyók és kutakon keresztül. A víz ha a körülmények engedik spirális alakban folyik, örvényszerű mozgással. Akár felszíni, vagy föld alatti folyóról beszélünk, a víz a maga természetes útján mozog, ott, ahol a legkisebb a víztaszítás és a legnagyobb a tápanyag összetétel. Figyeljen csak meg egy folyót és annak szerpentin alakú mozgását! A nagy természettudós és gondolkodó, az osztrák Viktor Schauberger akit úgy is hívtak, a „ Víz Mágusa”, egészen forradalmi megfigyeléseivel a víz valódi tulajdonságára és a benne rejlő adottságokra lelt – az örvénylés titkaira.

Amikor ebből a friss, hamisítatlan természetes vízből iszunk, rendkívül energikusnak érezzük magunkat. Számtalan gyógyító hatást figyeltek meg és jegyeztek le a föld minden tájáról, kölönböző természetes forrásokat és folyókat vizsgálva. Így például a Lourdes vizei, a Gangesz ( tekintet nélkül a szemmel látható szennyezettségére! ), Fatima és Medjugorje. Fotonokról és molekuláris mozgásról készült képek mutatják hogy mennyire intenziv és fénnyel teli struktúrákról van szó minden esetben.

A Quantum Medál energiával tölti fel a vizet, ezáltal válik potenciális és összefüggő szerkezetté. Ez a dinamikus erő más élő szervezetekre is átvihető ( mint az emberre, az állatokra, vagy a növényekre) és amely nem a víz kémiai, hanem fizikális, molekuláris szintjén található.

A víz minőségét a fizikai strukturáltsága, annak geometriája és a tárolt rezgés adja meg. Ezeknek a speciális fizikai paramétereknek köszönhetően különféle pozitiv hatásokat érhetünk el és amelyeknek szintén köszönhetően az ilyen víz alkalmazása során más jótékony hatást is kifejt, mint például a „megrongált” vizek energia feltöltése.
Ahhoz, hogy megértsük mit is jelent „ megrongált” víz, meg kell ismerekedjünk bizonyos alapelvekkel a víz molekuláris működését illetően.

Mi az a károsított/megrongált víz?

A károsított víz „halott víz”, amelyből az emberi agressziv tevékenység eltávolította az egészségadó és jótékony submolekuláris rezonanciát azáltal, hogy:

  • Szűk és egyenes, magasnyomású csöveken kell folyjon mérföldeken keresztül abnormális mozgásra kényszerítve
  • A klórozás, különböző szennyező anyagok és nehézfémek mérgezik
  • Elektro-szmog éri folyamatosan


Az erőteljes, mégis finom energiák, amelyeket az egészséges és természetes víz kap a napfény, holdfény és jótékony mágneses mezőkel való érintkezésből, elvesznek a fenti folyamatok által; a surlódás, inkompatibilis szállító rendszerek, az elektro szmog és a kémiai méregezés miatt. Sajnálatos módon a víz emlékezőképessége miatt ez a veszteség csak terjed bolygónk összes vizeire. Mindehhez az energia felélési problémához ha hozzáadjuk az egyre növekvő mértékű szennyezést, beleértve a klórozást és más csíraölőket, amelyek az annyira szükséges mikrobákat ölik ki, a környezetünk krónikus degenerálódáshoz vezet.

A fent említett memória – hatás jelenség megfigyelhető a kémiai úton tisztított vízben is, lévén, hogy jelen van a teljesen, vagy kémiai úton megtisztított vízben is. Tisztíthatjuk a vizet klórral, brómmal, azonban még mindig „megrongált vízet” kapunk. Továbbra is hordozza és transzferálja a visszamaradt submolekuláris információkat ( a finom energia rezgés hatást ), amiket az előzőleg jelenlévő kemikáliák és rezgések hagytak a mi modern világunkból.

Hogyan „kelthető életre” mégis a halott víz? A 20. század második felétől számos naturalista és quantum-tudós válaszolta meg a kérdést, akik felfedezték a természetes vizek természetes mozgásában ( befelé irányuló örvénylő ) rejlő hatását és hogy hogyan lehet fönntartani a pozitiv energiáit.

Egyszerű szavakkal élve a víz újra energetizálása helyreállítja annak természetes energiáit. Az újra energetizált víz újra strukturált víz, amikor is a molekulák polaritása és a szennyező anyagok kicsrélődnek. Ez visszaállítja a víz jótékony hatását, vibrálását, anélkül, hogy valójában meg kellen szűrni, vagy el kellene távolítani a káros anyagokat belőle. Az elektronok meghatározott irányú forgó mozgása határozza meg a polaritást. Az óramutatóval ellentétes mozgás = pozitiv polaritás, az óramutatóval megegyező pedig = negativ polaritás.

Az energiával feltöltött víz tulajdonságai:

  1. Csökkenti a felszíni feszültséget a sejtközi víz szintjére ( magasfokú belső rendezettség jele)
  2. Mivel a sűrűsége változik, vele változik a forrás - és a fagypont is
  3. A víz sokkal hatásosabban szállítja a tápanyagokat és távolítja el a hulladékot a élő szervezetekből.
  4. Jobb a tisztító hatása és nem irritálja a bőrt, mint ahogy a halott víz gyakran teszi
  5. Az íze is kellemesebb és frissebb
  6. Tisztábbnak látjuk

A FusionExcel Quantum Medálja


A Fusion Excel Quantum Medálja természetes ásványi részekből áll össze, amelyeket speciálisan arra osztályoztak, hogy elkülönítsenek bizonyos méretű részecskéket, amelyek megfelelő rezgéssel rendelkeznek. A részecskéket aztán újra egyesítik Nano Fusion technológiát használva megfelelő arányban strukturálisan összekapcsolják molekuláris szinten, többféle magas hőfokon végzett összeolvasztó módszerrel.

A fuziós technika és az ásványok kombinációja egy katalitikus energia átalakulát eredményezi, hosszantartó skaláris rezonanciát fejlesztve ki, amely képes bármilyen folyadékká átalakulni, megújítvaa a természetes nano molekurális szerkezetet.

A megújított molekuláris szerkezet hasonló a természetes forrásvízéhez. Akár a gyümölcsök és a zöldségek, az emberi test is elveszti lassan a molekuláris szerkezetét, és a kor előrehaladtával a sejtek folyadékfelvevő képessége egyre csökken. A Quantum Medál segítségével a sejt újrahidratálható molekuláris szinten, energiát biztosít.

A Fusin Excel Quantum Medáljai nem mágneses, nem elektromos darabok és nem kívánnak külön kezelést. Skaláris energiát bocsátanak ki, beleértve a k40 rezonanciát, valamint semlegesek és nem radioaktivak.

Ezek a termékek nem orvosi eszközök, és nem alkalmasak diagnózis felállítására, vagy a betegségek kezelésére, gyógyításra, vagy azok megelőzésére.