Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

ŐSI VULKÁNI ENERGIA A TESTÜNK EGÉSZSÉGÉÉRT!

Skaláris- energia

Megtisztelve érezzük magunkat, hogy mi ismertethetjük meg Önnel a Skaláris energiát, a modern tudomány csodálatos felfedezését!

 

Lávakő energia- Skaláris energia


 

A quantum termékek a lávakőben lévő energiát használják fel. A termékekben több mint 70 féle ásványi anyag található!Előállítása:

A vulkáni kőzet sok hasznos ásványi anyagot tartalmaz. A Nano technológia alkalmazásával a rögöket aktiválják. A nagyobb méretű rögöket önmagukkal ütköztetve mikroszkópikus méretűre redukálják két ellentétes forgókerék segítségével. A felhasznált vulkanikus kő tízezred másodpercenként háromszoros hangsebességgel ütközik és apró darabokra hullik. A kő részecskék speciális felülete megháromszorozódik az ütközések hatására. Így a részecskék mérete már a nano tartományba esik.


A Skaláris Energia tulajdonságai:

 

 

Az összes energiaforma, amire csak gondolhatunk és nap, mint nap találkozhatunk, mi magunk is kibocsátunk, illetve használunk részecske, illetve hullám tulajdonságokkal rendelkezik és Hz-ben mérhető (mint pl. napenergia, hőenergia, elektromosság, mágnesesség, hang). A két meghatározó különbség ezen energiaformák között, hogy milyen gyorsan terjednek hullámaik, illetve milyen intenzitásúak, azaz mekkora a frekvenciájuk és az amplitúdójuk. 

A skaláris energia azonban egy igen egyedülálló energiaforma, 5 dimenziós állóhullámokból épül fel. Ahelyett, hogy sugarakba csoportosulna, vagy vonalasan terjedne, a skaláris energia igyekszik kitölteni a teret, s forrásából kifelé haladva sem veszt intenzitásából. Többek között ezért sem hasonlítható a mágnesességhez, vagy a hőenergiához. Ez az energia képes áthatolni a szilárd testeken, és korlátlanul képes regenerálódni.

Definícióját illetően a skaláris energia két azonos, azaz a térben egymással fázisban lévő, azonban időben kifejezve 180 fokkal egymástól eltérő fázisú hullám ütköztetésével laboratóriumi körülmények között is létrehozható. Más szavakkal kifejezve a két hullám (ahogyan nevezik őket: a hullám és az anti- hullám) fizikálisan teljesen egyforma, azonban időben 180 fokkal eltér egymástól. Tehát a skaláris hullámok merőben több rétűek, mint az általunk ismert Hertz hullámok, máshogyan is néznek ki, formájuk leginkább egy tengelyre vetített mőbiusi motívumra emlékeztet.

 

 • Nem lineáris
 • Nem Herzi
 • Mezőszerü energia körök 
 • Statikus, mozdulatlan energia forma
 • Véletlenszerüen fordul elő a természetben
 • A testben Bio-Skaláris Energiának hivják

A Skaláris Energia története:

 • 1800-as évek közepén James Clerk Maxwell kutatta

 • 1920-ban Einstein azonosította

 •  Később Nicola Tesla bebizonyította a Skaláris energia létezését

 • Egy évszázaddal később a Skaláris energia hatását felfedezték


 

Hatása:

A rácsos szerkezet felbontása egy sokkal jobb ioncseréhez vezet, ami ezzel együtt a szennyeződés-felszívási képességet is növeli. Ezáltal, megkötheti a szervezetben levő szabad gyököket, iletve elektrosztatikailag semlegesíti.

Az így előállított anyag antioxidáns hatása rendkívüli lehet.

Erőteljesen méregtelenítheti a szervezetet. Folyamatosan dolgozik.
A skaláris energia kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg, és a szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek áteresztőképességét, és ezáltal erősít megannyi élettani funkciót a testsejtekben.

A skaláris energiában két féle, a szervezetre jó hatású frekvencia érvényesül. Az egyik a Schumann rezgés, mely 8 Hz körüli, Földünk által is kibocsátott természetes rezonancia, a másik pedig a 12 Hz körüli, amely esőerdőink legbelsejének rezgési frekvenciája. Eme természetes elektromágneses mezők pedig alapvetőek lehetnek az emberi test megfelelő működéséhez.

A skaláris mező mérésére –mivel összességében nem Hertz hullámokról van szó-, Pl. Kirlián fotóval lehet kimutatni, mely főként az élő szervezeteket körülvevő bioelektromos mezőt mutatja ki. A skaláris töltéssel rendelkező részecske, vagy szervezet lényegében sokkal fényesebben illetve jóval nagyobb kiterjedésű bio mezővel látható a fotón.

 

Melyek a leglényegesebb tulajdonságai a skaláris energiának?

Első sorban feltöltheti a testünk összes sejtjét az ideális 70-90 milli voltra, mely által megvédi azok egészségét (a rákos sejtek töltése nagyon alacsony, csupán 15-20 milli volt körüli !).

A hidrogén atomok közti kovalens kötéseket megerősíti, amint azt spektrográf segítségével is megmérték. Ez azért fontos, mert ezek a hidrogénkötések tartják össze az emberi DNS-t.

Növelheti a sejtfalak áteresztő képességet, melynek folytán a sejten belüli élettani funkciók, mint a táplálék felvétel és a méregtelenítés nagymértékben hatékonyabbá válik.

Tisztíthatja a vért azáltal, hogy szabályozza annak zsír-fehérje arányát, így segít jobbá tenni a szív és érrendszeri keringést.

Laboratóriumi kutatások szerint 145%-osra is emelheti az immunrendszer aktivitását, így nagyobb védelmet jelenthet a fertőzések ellen, illetve gyorsabb javulást eredményezhet.

Ezen túlmenően emeli a mentális fókuszt, valamint egyensúlyba hozza a két agyféltekét mely hatásokat EKG segítségével is kimutattak.

Antidepresszáns hatást is kifejthet, azáltal, hogy gátoljhatja a noradrenalin felszívódását.

Erősíti a testünket körülvevő éteri mezőt, vagyis auránk legbelső részét, az éteri testet.

Nem utolsó sorban pedig védhet az összes elektromos berendezés által kreált káros elekrto-mágneses sugárzást, így megóvhat azok nem csekély szervezetre gyakorolt egészség romboló hatásától.

 

Testi aktivitás és Sportteljesítmény

Emeli az Energiaszintet, a Mentális Fókuszt, a Kreativitást és a Libidót. Elősegíti a Testi Egyensúlyt, a Hajlékonyságot, a Nyúlékonyságot, az Erőnlétet és a Kitartást.


Fájdalom ellen

Enyhítheti a végtag fájdalmakat, a Menstruációs panaszokat, a Migrént, a Fej- és Hátfájást, az Izomhúzódást, a Ficamokat és a Depressziót.


Stressz ellen

Elősegítheti a Nyugodtságot, az Energia Egyensúlyt, a Csí áramlását, a Csakrák működését, Mélyebb Relaxációt Eredményez és Kivédheti az Elektro- Szmogot. Csökkenti az Émelygést, a Feszültséget, a Fáradtságot és a Horkolást.


Jóllét és Egészség

Helyreállítja a test körüli Energiamezőt, a Kiválasztást, a Keringést, az Immun- és Endokrin rendszer működését, Gyorsíthatja a felépülést, a Méregtelenítést, Serkenti az Emésztést.

 

 

Összegzés:

A Skaláris energia 

 • Csökkentheti a gyulladásokat
 • Segíti a keringést
 • Erősítheti az immun rendszert, és a belső elválasztású mirigyeket
 • Elősegíti a sejtek anyagcseréjét, méregtelenít
 • Növeli az áteresztőképességet
 • Megnöveli az energiát
 • Megóvja a DNS-t a sérülésektöl
 • Lassítja az öregedési folyamatokat
 • Megerősíti a szervezetet, megóvja az egészséget az elektromágneses hullámok befolyásától
 • Fokozottá teszi az öszpontosítást, koncentrálóképességet  "

  Forrás:
  Dr. Siva Poobalasingam MD and Nisha Lakshmanan MA-Az optimális energia a csúcsteljesítmény eléréséhez a skaláris energiával-könyvében olvashatnak részletesebben.
                      
  Copyright © MSZH 7O8