Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Kiss Dániel


 2010. február 22. Kiss Dani újabb országos csúcsa

"Az elmúlt 8 hónapban amióta a medált hordom, elkerülnek a sérülések, a panaszok és 100%-ot tudtam nyújtani a felkészülés során és az eddigi szezonban egyaránt.
Úgy érzem, hogy ennek tudhatom be a jelenlegi világranglista 6. helyet és Európában a 2. helyet az aktuális ranglistán.
Remek formában, remek versenyeket produkálok. Gőzerővel készülök a világbajnokságra.
Az elmúlt egy hónapban két alkalommal javítottam meg a magyar 60m-es gátfutás országos csúcsát. ( 25 éves csúcs volt )

Nagyon köszönöm!"

 


A 2006-os göteborgi Eb-n finalista magyar meglepetésre féltávnál élre állt futamában, majd 13.34 mp-cel magabiztosan utasította maga mögé esélyesebb ellenfeleit, többek között az olimpiai ezüstérmes amerikai David Payne-t.

Kiss 12 éves országos rekordot döntött meg: 1997 óta Csillag Levente 13.44 mp-es ideje jelentette a legjobb magyar eredményt.

"A rajtom a szokásos volt, annyi történt, hogy összeállt végre a mozgásom úgy, ahogy korábban kellett volna - nyilatkozott az Egyesült Államokban végzett, az elmúlt években sérüléssel bajlódó Kiss, akinek eddigi legjobbja 13.53 mp volt. - Jókor jött ki a sok munka eredménye."

 

"Első körben, amikor megkaptam Júliusban, hogy próbáljam ki egy edzésen azonnal egyéni csúcsot futottam és anélkül, hogy éreztem volna bármit magától ment minden az edzésen.
Utána mikor tovább használtam a versenyeken, gyakorlatilag nem tudtam rosszul futni, folyamatosan hoztam a jó formám hullámvölgyek nélkül.
hamarabb regenerálódtam es nagyon pozitívan es magabiztosan versenyeztem. Amióta hordom egy alkalom kivételével a régi egyéni csúcsomon belül versenyeztem.
A verseny szezon után, mikor par hét kotelezo pihenő után újra elkezdtem aktívan készülni, ott folytattam ahol abbahagytam a szezon végen. Ugyanolyan magas szinten...
Mind erőnlétben mind lelki es mentális síkon sokkal magasabban tudok a sportban tevékenykedni és az életem más területein egyaránt.
A magánéletben is rengeteg pozitív dolog ér vagy csak én élem meg pozitívabban, nem tudom:)

Lényegében ezek az őszinte gondolatok, dióhéjban.
Csak ismételni tudom a pozitívumokat. Hálás vagyok, hogy jött velem szembe egy olyan lehetőség, ami nagyon sokat tett hozzá a karrieremhez.

Köszönöm! "