Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Szekeres Zsolt

 

  

 

 "Legutóbbi tapasztalatom, az az, hogy jelenleg semmilyen táplálék kiegészítőt nem szedek, ennek ellenére szembetűnően erősödöm, valamint reggelente nehezen térek magamhoz ébredés után, de miután felveszem a medált, 5-10 perc után sokkal jobban vagyok.
Az elmúlt hétvégén (2009.10.18), moto-cross versenyen volt egy "kisebb" balesetem. Egy kanyarban, nagy tempóval elestem, ettől már a motortól külön bukfencezve repültem még további 10-15 métert, hol a levegőben, hol földet érve, de az első földre kerüléskor még látszott, hogy tart a testem, de a továbbiaknál már, szinte, mint egy rongybaba csapkolódtam a földhöz (ez azt jelenti hogy eszméletemet vesztettem). Majd amikor véget ért az "út", mégis négykézlábra tudtam emelkedni, majd saját lábamon mentem el a mentő autóba, illetve onnan saját motorommal mentem már ki az depóba az autónkhoz. Teljesen magamnál voltam! Hétfőn még volt sok-sok fájdalmam, de ezek mára már teljesen megszűntek, testem gyorsan regenerálódott, sőt tegnap már motoros edzést is tudtam végezni!
"

"Quantum medállal  a nyakamban a motorversenyeket jobban végig tudom koncentrálni. Az atlétika versenyeken jobbak az eredményeim."

 

Szekeres Zsolt
Enduro-cross II. osztály E2 bajnok 2009