Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

                                              QUANTUM MEDÁL

                             A TESTÜNK VÉDELMEZŐJE!

 

kattintás ide az árlistához 

 

QP100A 

 

 

 

 

 

 

 

  Japán technológia.

 

A Quantum Medál természetes ásványokból készült amelyek egymással molekuláris szinten szerkezetileg egyesültek. Ez termeli a skaláris energiát ami erősiti a test bioenergia mezejét. A skaláris energia elősegíti az energia áramlását, és stabilizálja azt. A legyengült sejteknek energiát adhat, így visszaállítja a szervezet egyensúlyát. Karbantartja az egészséget, és jó közérzetet biztosít. Segítségével megtisztulhat a szervezet a mérgező anyagoktól, megszünteti az oxidációs stresszt, valamint a fáradtságérzést és a hangulatingadozást. Felállítja a szervezet optimális védekező rendszerét. Visszaállítjhatja a természetes sav-bázis egyensúlyt is, ezzel lehetővé teszi, hogy a szervezet új energiatartalékokat szabadítson fel.


Használata:

Hordjuk a nyakunkban, vagy a zsebünkben.A skaláris energia az éremből kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg és a szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek áteresztőképességét, és ezáltal erősít megannyi élettani funkciót a testsejtekben.

 

 


Forrás:

A Skaláris energia működéséről  Dr. Siva Poobalasingam MD and Nisha Lakshmanan MA:
"Az optimális energia a csúcsteljesítmény eléréséhez
-

a skaláris energiával"  című könyvében olvashatnak részletesebben.                 

Copyright © MSZH 7O8
 

Ez a termék nem minősül gyógyászati eszköznek, és nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, és kezelésére, valamint megelőzésére.