Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

                                   QUANTUM KARLÁNC

                                     AZ EGÉSZSÉGÜNK ÉKSZERE

  


  kattintás ide az árlistához

 

Quantum karlánc
Quantum karlánc

Quantum karláncJapán technológia.

A Quantum karlánc természetes ásványokból készült amelyek egymással molekuláris szinten szerkezetileg egyesültek. Ez termeli a skaláris energiát ami erősíti a szervezetben lévő bioenergia mezőt. A
Skaláris energia elősegíti az energia áramlását, és stabilizálja azt. A legyengült sejteknek energiát adhat, így visszaállítja a szervezet egyensúlyát. Karbantartja az egészséget, és jó közérzetet ad. Tisztulhat a szervezet a mérgező anyagoktól, megszüntetheti az oxidációs stresszt, valamint a fáradtságérzést és a hangulatingadozást. Felállítja testünk optimális védekező rendszerét, visszaállíthatja a természetes sav-bázis egyensúlyt is, ezzel lehetővé teszi, hogy a szervezet új energiatartalékokat szabadítson fel.

 

Használata:

 

Hordjuk a csuklónkon, vagy a zsebünkben.A skaláris energia a karláncból kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg, és a szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek áteresztőképességét, és ezáltal erősít megannyi élettani funkciót a testsejtekben.

 

A Skaláris Energia Hatása:
Forrás:

A Skaláris energia működéséről  Dr. Siva Poobalasingam MD and Nisha Lakshmanan MA:"Az optimális energia a csúcsteljesítmény eléréséhez a skaláris energiával" -könyvében olvashatnak részletesebben.
"

 

 •   Csökkentheti a gyulladásokat
 •    Segíti a keringést
 •    Erősíti az immun rendszert
 •    Elősegíti a sejtek anyagcseréjét méregtelenít
 •    Növeli az áteresztőképességet
 •    Megnöveli az energiát
 •    Lassíthatja az öregedési folyamatokat   
 •    Megerősíti a szervezetet, megóvja a testet    az     elektromágneses hullámok befolyásától
 •    Jobb összpontosítást, koncentrálóképességet adhat
                          

Copyright © MSZH 7O8                         

Ez a termék nem minősül gyógyászati eszköznek, és nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, és kezelésére, valamint megelőzésére.