Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

                        Quantum  Sport Termosz

                                                     A vizmolekula memoriája

 

 

Kattintás ide az árlistához

 

  


 

 

 

 

 

 

 

  Japán technológia.

 Fusion Excel sport termosz skaláris energiával telített rozsdamentes acél. A kutatási, és fejlesztési (R&D) tanulmányok mutatják, hogy a termoszból áramló energia képes az egymáshoz  tapadt vízmolekulákat kisebb csoportokra bontani. Ezek a kisebb egységek megnövelik a testben a víz bio felhasználását, ennek következtében elősegítenek számos élettani funkciót a test egészében.

 

Normál csap víz A termosz által stimulált csap viz

 Használata

 Normál ivóvízzel töltsük meg a termoszt. A víz megtellik energiával, és fogyasztható.

A stimulált víz tulajdonságai:

A skaláris energia által stimulált víz, finom rezgéseket hordoz, ami a test biomezejét erősíti. Ez nélkülözhetelen a testi- lelki egyensúlyunk megtartásához!
A kisebb 
csoportokra bontott vízmolekulák jobban hasznosíthatóak a szervezetben, ennélfogva alapvető szinten elősegíti a tápanyagok felszívódását, és a méregtelenítést, valamint lehetővé teszi, hogy a víz számtalan funkciója érvényesüljön.

 

A Skaláris energia Hatása a vízre:

 

Az emberi test 70%-a vízből áll, a sejtek csaknem 90%-át alkotja víz, éppen ezért manapság számos kutatás összpontosít arra, hogy milyen fontos lenne megfelelő molekuláris szerkezetű vizet fogyasztanunk egészségünk megőrzése érdekében. A skaláris energia rezonanciát okoz a vízmolekulák között, aktiválja azokat és magasabb rezgéssel látja el őket. A vízmolekulák leginkább csoportokba rendeződnek, nem önálló molekulaként helyezkednek el. A víz molekulái nagy csomókat alkotnak , azonban a skaláris energia úgynevezett mikro csoportokra bontja őket . A kisebb molekulacsoportok ugyanis kiváló hidratáló, terjeszkedő és tisztító tulajdonsággal ruházzák fel a számunkra oly fontos alkotóelemet, a vizet, amely aztán serkentheti sejtjeink aktivitását, így fokozza azok élettani funkcióit. A magasabb vibrációs szintnek köszönhetően   feltöltheti a testünk összes sejtjét az ideális 70-90 milli voltra, mely által megvédi azok egészségét (a rákos sejtek töltése nagyon alacsony, csupán 15-20 milli volt körüli !).  Azáltal, hogy elősegítheti a sejtek táplálását és méregtelenítését, segíthet Önnek megszabadulni a szabad gyököktől, így biztosítja Önnek az erősebb immunrendszer és a gyorsabb felépülés  lehetőségét a fertőzésekből, operációkból és sérülésekből. A skaláris energia hatékonyan segíti a vérkeringést anélkül, hogy terhelné a szívet. Növelheti a vér oxigénszintjét és tisztítja a vért azáltal, hogy szabályozza annak zsír-fehérje arányát, így is segíthet jobbá tenni a szív és érrendszeri keringést. Az emberi szövet építőanyagát, a kollagén termelődését is fokozhatja, így képes késleltetni az öregedés folyamatát.

Forrás: Dr. Siva Poobalasingam, M. D.
  -Az optimális energia a csúcsteljesítmény eléréséhez, a skaláris energiával

 

                              

                                                    Dr. Masura Emoto

 

A Skaláris energia működéséről  Dr. Siva Poobalasingam MD and Nisha Lakshmanan MA:
"Az optimális energia a csúcsteljesítmény 
eléréséhez  a skaláris energiával" -könyvében olvashatnak részletesebben.
                    

Copyright © MSZH 7O8

  

Ez a termék nem minősül gyógyászati eszköznek, és nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, és kezelésére, valamint megelőzésére.