Quantum medál már 150 országban ! ------ Fusion Excel termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

                              QUANTUM TOLL


/rendelésre/

 

kattintás ide az árlistához

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 A FusionExcel Quantum Toll  skalár energiát termel, amely erősí a test bioenergiáját. A Quantum Toll elősegíti a pozitív energia áramlását, és segít fenntartani az energia egyensúlyt. Segít helyreállítani a legyengült energiájú testet.  Ez a toll visszaállítja az energia egyensúlyt a szervezetben. Segíti fenntartani az egészséget és jó közérzetet.


Írj Quantum Tollal vagy viseld a zsebedben. A skaláris energia a tollból árad kifelé. A testen kívül, a skaláris energia növeli a test bio-mezejét. Testen belül, megkönnyíti a sejt átjárhatóságot, és ezáltal fokozza a számos élettani funkciók a sejteknek a szervezetben.

 

Forrás:

A Skaláris energia működéséről  Dr. Siva Poobalasingam MD and Nisha Lakshmanan MA:
"Az optimális energia a csúcsteljesítmény eléréséhez
-a skaláris energiával"  című könyvében olvashatnak részletesebben.

 

Copyright © MSZH 7O8
 

Ez a termék nem minősül gyógyászati eszköznek, és nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, és kezelésére, valamint megelőzésére.