Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

 

Quantum medál használata során tapasztaltam: A testem legérzékenyebb pontja a hangszálam. Nem tesz neki jót a sok légkondicionálás, vizes ruhák. hamar hurutot kapok. Ez a kis kő (Quantum medál) mikor a nyakamra kerül, viszonylag nagyon hamar eltünteti a kaparó érzést, a hurutot.
A sok énekpróba megerőltette a hangszálaimat. Barátom javaslatára ittam vizet a Quantum termoszból. Már az első termosz után éreztem a hatást, a kaparó érzés eltűnt. Azóta folyamatosan csak a termoszból iszom a vizet. Nem csak a torkomra van jó hatással, mióta használom ezeket a számomra ismeretlen termékeket, fizikailag is aktívabb vagyok, több az energiám. Szükségem is van rá, az új munkámban, ahol nem csak mint színész –rendező, vagyok jelen,hanem a háttérmunkálatokban is oroszlánrészem van. Hajrá!
Koltai Róbert