Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

 

 

• 1957. október 30-án született Debrecenben.
A vendéglátó-ipari szakmát 1971-ben a már akkoriban is mércének
• számító Gundel Étteremben kezdte.
Az étterem 1973 és 1981 között zárva tartott, ez idő alatt több nagy szállodában és a Parlamentben dolgozott protokoll-pincérként. 1981-ben végezte el a mixer tanfolyamot, mestere Kiss Károly, alias Charlie bácsi.
Az újra megnyitó Gundelben már a bárpult mögött örvendeztette meg vendégeit egészen 1994-ig.

• A következő években számtalan hazai és nemzetközi mixer versenyen indult, amelyek mindegyikén helyezést vagy különdíjat nyert. Többszörös magyar bajnok és számos nemzetközi versenyen szerzett komoly szakmai elismerést. A 2000-ben Szingapúrban megrendezett Világbajnokságon szerzett 3. helyezésére a legbüszkébb, valamint a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségtől kapott "A magyar éttermi kultúráért" megítélt Schnitta Sámuel díjra.

• A Magyar Mixer Szövetség alapító tagja, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnökségi tagja, a Mixer Bizottság Elnöke.

• 2001-ben kezdett tanítani, azóta nem indul versenyeken. Tanítványai közül többen is értek már el számottevő nemzetközi eredményeket.

• Hogy mégis megmérettesse tudását, 2004. június 26-án új Guinness rekordot állított fel:
45 perc és 58 másodperc alatt 204 féle long drinket készített el, megdöntve ezzel egy máltai kollégája által kevert 80 koktélt.

A 2005.évben az Év gasztronómusa, 2006.márciusában a Fehérasztal lovagrend felvette sorai közé és a parlament kupola termében lovaggá ütötték. Mester bartender, szövetségi zsűritag.
• 2010-ben megnyitotta első éttermét Budapesten La Bodegita néven. A siker nem maradt el, az étterem nyerte el az az évben nyíilt legjobb étterem címet.

Egy Fusion Excel rendezvényen tették a nyakamba a FE medált. Pár napig hordtam, de rengeteg munkám mellett nem éreztem semmi különöset. Aztán le is vettem. Ezután kezdtem el érezni a hiányát. Azóta hordom szorgalmasan, energiát ad, és remek fáradságűző!
Mindenkinek ajánlom!