Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Szklenár Gabriella (Baby Gabi)

Szklenár Gabriella (Baby Gabi) quantum medállalSzklenár Gabi a martonvásári Beethoven zenei Általános elvégzése után (furulyázni tanult és rövid ideig kacérkodott a dobolással is), zene mellett hat évig kézilabdázott.
Tagja volt a Titán nevű rockbandának, majd 1994 szeptemberében beiratkozott Pintácsi Viki énekiskolájába. A Pedagógia Szakközépiskolában érettségizett.

1997-ben pedig az akkor megalakult első magyar lánycsapat, a Baby Sisters tagja lett, Bognár Évi és Hertelendi Klári mellett.
A menedzser az ex-Emeletes Berkes Gábor volt, a siker pedig fergeteges, első nagy slágerük, a Rád gondolok egy ország kedvencévé vált.
Majd jöttek a további sikerek: Jó estét nyár, jó estét szerelem, Még egy tánc, Szeresd a testem, Égben írt szerelem, Lesz ami lesz. Végül négyesztendőnyi sikeres együttműködés után 2001-ben feloszlott hazánk legsikeresebb női együttese.

Szklenár Gabi némi útkeresés után szólókarrierbe kezdett. 2003 elején jelent meg Van-e helyem cím első szólólemeze. Amelyről az aktuális sláger az Őrült szerelem, amelyet Lányi Lalával, a Kozmix énekesével ad elő közösen. A dalhoz egy igencsak pikánsra sikeredett, romantikus hangvételű
2004. május 17-én pedig a boltokba került második albuma, a Hazudj még nekem! Az ex-Baby Sister első lemezének sikere után – melyből több mint 12.000 darab fogyott –

„Mióta hordom a Quantum medált, fáradtságom eltünt, energetikusabb lettem, sok munkám ellenére reggelente frissen, kipihenve ébredek. Plussz energiát kapok tőle!”