Quantum medál már 150 országban ! ------ A termékeket 50 országban forgalmazzák kizárólagos joggal ! --- 10 millió Quantum termék eladása 160 országban. --- 1 millió quantum medál értékesítve 24 hónap alatt, 9 hónap alatt eladva a 2. millió quantum medál

Vanamali Ayurveda

Vanamali Ayurveda quantum medállalA Vanamali nevemet Indiában kaptam. Ez szabad fordításban annyit tesz, hogy akinek a testét virágok borítják.
Tizenkilenc éves koromban rosszindulatú hererákot találtak nálam. Amikor a magyar orvosok
Lemondtak rólam, a szüleim minden anyagi terhet vállalva kivittek Németországba egy természetgyógyászati klinikára. Miután ott rendbe hoztak, kimentem Kalkuttába, ahol hat évig bengáli nyelven tanultam az egyetemen.
Most Magyarországon praktizálok és gyógyítok betegeket. Itt szeretnék egy klinikát is alapítani.
A betegségem kapcsán minden lehetséges újdonságot kipróbálok. Két hónapja vásároltam meg egy Quantum medálos szettet. Azonnal a nyakamba tettem a medált, felvettem a karkötőt és a kulacsot az oldalamra akasztottam. A vizet mindjárt el kezdtem inni. Másnap fejgörcseim lettek, le kellett vennem a medált. A karkötőt tovább viseltem és ittam a vizet folyamatosan.. Egy nap után visszavehettem a medált, amit azóta is viselek. Medálomat időközben Yin Yang-os díszített medálra cseréltem, amit folyamatosan viselek. Hordom a karkötőt és naponta 5-6 kulacs vizet megiszok.
Ezek a tárgyak a mindennapi életem részeivé váltak.
Amióta viselem a medált és iszom a vizet energikusabb vagyok, sokkal jobban érzem magam, jó a közérzetem, megszűnt a frontérzékenységem.
75 éves anyukám is viseli a medált, neki megszűnt a lábdagadása, ő is energikusabb lett.
A Fusion Excel Quantum medált, karkötőt és kulacsot másoknak is szívesen ajánlom.

Vanamali ( Horváth László)